středa 11. února 2015

Mani of the week: OPI - Kiss on the chic


Tento týden nosím méně nápadný lak než ten minulý a musím říct, že takovéto barvy nosím nejčastěji a nejraději. Jedná se o světlou nenápadnou růžovku, která plně kryje ve dvou silnějších nebo třech slabších vrstvách. S top coatem mi bez ošoupání špiček vydrží přibližně tři dny, proto také preferuji laky od OPI nebo od Essie, vydrží mi s top coatem déle než kterékoliv jiné laky U této barvy se mi líbí že nehty vypadají upraveně a zároveň nejsou nikterak výrazné.
This week I'm wearing light pink nail polish and this kind of colour I wear at most and preferably. It covers in two thicker or in three thinner layers. It stays about three days without damage,therefore I prefer nail polishes from OPI or Essie, which stay longer with top coat longer than other nail polishes. I like this colour because the nails look nice and they aren't violent.



6 komentářů:

  1. Hezka ruzova! Par OPI laku mam, ale nevydrzi mi. Lepsi mi momentalne drzi cerveny Rimmel Pro a LOreal Freida.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem zatím nezkoušela, díky za tip!
      Mně právě OPI a Essie vydrží nejdéle.

      Vymazat
  2. tak tahle barva je úplně boží, takové mám nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou jsem objevila laky od Ocean, jsou neuvěřitelně levné a jeětě nikdy mi lak nevydržel tak dlouho! určitě můžu jen doporučit. Hned jsem si jich doma nakoupila nekolik, pohybují se okolo 26 - 30 kaček!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)