neděle 22. února 2015

Lindex Super Role Model


V úterý jsem byla omkrnout nové kolekce v showroomu Lindexu a Janině děkuji tímto za pozvání. Mottem velké kampaně pro jaro 2015 je "To, co děláš, říká, kdo jsi" a tvářemi jsou modelky Christy Turlington Burns, Liyi Kebede a Toni Garn.
Kolekcí je několik a nechybí mezi nimi samozřejmě má oblíbená Holly&Whyte, která je opět plná proužků, puntíků, ale i barev a květinových potisků. V dalších kolekcích najdete i bohémské kousky, háčkované topy, dlouhé vesty, krátká i dlouhá kimona a nesmrtelné černobílé kousky, ať se jedná o kalhoty, sukně, šaty, šortky nebo overaly. Velkým hitem budou i kalhoty s rovnými širokými nohavicemi. Plážová kolekce obsahuje, jak tlumené barvy, tak i divoké vzory.
Mně se nejvíce líbí široké černé kalhoty s bílým vzorem ve tříčtvrteční délce, bíločerný overal a kolekci Holly&Whyte bych vykoupila minimálně z půlky. Nejvíce se mi z ní líbí dlouhé a krátké růžové šaty, krátké šaty s květinovým vzorem, proužkovaný a puntíkovaný top a klobouk. 
Jak se vám kolekce líbí a vybrali byste si něco?

4 komentáře:

  1. Já mám s Lindexem asi problém :) vidím na blozích, ze showroomu, moc hezké oblečení, vyhlídnu si něco na netu. Pak přijdu do obchodu a všechno je to ošklivý hadr a jen pár kousků je pěkných :( to mě docela štve, protože na blozích se mi vždycky oblečení líbí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice pravda, ale mně se většinou líbí kousky, co nejsou právě hadr. A co mám basic trička z organické bavlny, tak drží a kupodivu se jim ani nekroutí moc švy.

      Vymazat
  2. Už se moc těším na jaro! Kolekce vypadá nádherně...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to hezké, ale nic co bych vyloženě chtěla.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)