úterý 17. února 2015

Last week treats


Občas je potřeba udělat si radost, ať už jen tak, nebo třeba za odměnu. Minulý týden se mi sešlo několik věcí, které bych vám ráda ukázala a věřte mi, že minimálně jedna je dostupná pro každý rozpočet a tím je čokoláda. 
Dostala jsem opožděný dárek k svátku od mužovo rodičů a podle obsahu soudím, že mi chtějí asi vykrmit. :) Mozartovy koule, mix pralinek a pralinky od Lindtu zbožňuji.



V minulém článku jste mohli vidět top Scotch&Soda v outfitu.


Po velmi dlouhé době a zároveň i na dlouho jsem si pořídila praktické boty. Tři roky jsem ty pravé sháněla a letos se konečně zadařilo. Uznávám, že nepatří do kategorie stylových zimních, ale dnes při špacíru po Šumave jsem je otestovala a nohy mi vůbec nezábly. Navíc ve sportovní kombinaci na hory vypadají podle mě docela obstojně.


V Sephoře měli o víkendu valentýnskou akci, o které jsem ale nevěděla, takže dárek k nákupu v podobě olejových perel, micelární vody a srdíčka Milka potěšil.


A poslední věc, kterou jsem si udělala radost sama sobě, je jelínek Adina z Deers. K jelínkovi přišel jako dárek broušený přívěsek a valentýnské přání. To vše v dárkovém balení.
Čím jste si poslední dobou udělali radost vy? 

3 komentáře:

  1. Jelinek je nadherny. Take jednoho mam a ruzne ho pripinam treba na klobouk, svetr i kabat. Boty je nutne mit i prakticke a tyto jsou navic krasne a stylove.

    OdpovědětVymazat
  2. Halenka je krásná! :) Sladkostmi si poslední dobou oslazuji mrazivé dny čím dál častěji. :D
    Jinak jsem dostala k Valentýnu nádhernou kabelku od Bati - http://memory-will-forever.blogspot.cz/ ! :) Jinak takoveho jelinka jse m dostala minuly rok od me neteře ušitého a je úžasný. :) hlavně s láskou vyrobený

    OdpovědětVymazat
  3. Brož je krásná, Verunko <3 do Sephory se por pár věcí taky chystám a v poslední době jsem si hodně oblíbila čokolády Tesco Finest (navíc byly v akci :-))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)