sobota 24. ledna 2015

Grey&Burgundy


Černý bavlněný patří mezi další základy mého šatníku. Dá zkombinovat téměř s čímkoliv, ať už s kalhotami, sukní, nebo jím podvléknout v zimě šaty. Tento mám asi čtyři roky, v zimě ho nosím často a za tu dobu zatím nezměnil tvar (žádné zkroucené švy) a ani barva nevybledla. Nejčastěji ho ale nosím právě se sukněmi. Upřímně sehnat dobře padnoucí sukni na tělo na mojí postavu je docela problém a tak jsem ráda, že jsem si tuto teplou ušila.
Přestože tento rolák je stále v dobrém stavu, sháněla jsem celkem dlouho druhý takový a letos ve slevách jsem natrefila, jak na černý, tak i na bílý a z obou jsem měla velkou radost. Ta ovšem opadla dnes, když jsem bílý rolák vyprala a věšela ho. Švy jsou zkroucené a narovnat je do původní polohy už nepůjde. Takže počítám, že černý po prvním praní dopadne stejně. Přitom se jedná o stejnou značku jako v případě roláku v dnešním outfitu. Zdá se, že natrefit na dobře padnoucí kvalitní černý bavlněný rolák a bílé basic tričko s krátkým rukávem je docela problém. 

C&A turtle-neck
DIY skirt
Camaïeu booties
Calzedonia tights
Calvin Klein handbag
gifted necklace

10 komentářů:

  1. Roláky mám nejraději, hlavně na sobě. Na Vás šaty a sukně, právě takové, dokonale padnoucí!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezka sukne a velice ti to slusi!
    Vynika tva stihla postava.

    OdpovědětVymazat
  3. rolaky jsou fajn, ale uz by to, Verco, chtelio nejakou kosili, nad ne neni ;-) nemas nejakou novou, neplanujes si poridit? :-) Mir.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mir, pořídila jsem si teď dvě košile a většinou je nosím s kalhotami. Pokusím se, co nejdříve nafotit s nimi outfit. ;)

      Vymazat
    2. OK, moc se tesim! :-)

      Vymazat
    3. Náhled jednoho outfitu s košilí můžeš vidět v článku z představení kolekcí Adidas. ;)

      Vymazat
  4. Já už dlouho pokukuji po roláku u nás v práci.. Strašně se mi líbí rolák zkombinovaný s hezkým velkým náhrdelníkem :) Tobě to moc sluší, Verunko! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Klárko. :)
      Mě poslední dobou ty velké náhrdelníky nějak netáhnou. Každopádně rolák s velkým náhrdelníkem bude určitě vypadat skvěle!

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)