pátek 2. ledna 2015

Burgundy&Pink


Krásné ráno, milí čtenáři. Doufám, že jste si oslavy příchodu nového roku užili a nezbyli vám následky v podobě kocoura v hlavě a opice za krkem. :) Já jsem po dlouhé době bobovala a užila si tak neskutečnou srandu. Dnes vyrážím s mužem na lyže a já se neskutečně těším. Doufám, že bude příznivé počasí, aby bylo možné něco vyfotit.
Dnes tedy znovu outfitový post, protože o vánoční dovolené jsem využila toho, že jsme mohli fotit přes den.
Kombinace růžové a bordové se mi zalíbila na podzim a několik obrázků jsem si uložila i na svém Pinterestu. Když jsem si koupila tento světle růžový melírovaný kabát, první z kombinací, která mi napadla, byla právě s bordovým kloboukem. 
Co říkáte na kombinaci světle růžové a bordové?
Good morning my dear readers. I hope you enjoyed New Year's Eve and you didn't have hangover. :) Today I go ski with my man and I'm so excited. I hope the weather will be good and It'll possible to take some photos.
I'm here with outfit post beacuse during Christmas holiday it was time to shoot during the day. I began to like the combination of burgund and light pink in the autumn and I saved some photos on my Pinterest. When I bought this light pink coat, the first idea of outfit was with burgundy hat.
How do you like combination of burgundy and pink?



Mango coat
Ebay hat
Reserved boots
Tezenis tights
Calvin Klein handbag

10 komentářů:

  1. Skvělé! Od klobouku po boty! První fotka nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Paradni! Moc ti to slusi. Jsi elegantni dama! Touzim po svetle ruzovem kabate...no uvidim, jestli sezenu latku nebo nekde ve vyprodeji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Marti!
      Ty si umíš ušít nádherné věci. Já si na kabát ale ještě netroufnu, takže podobný jako je tento černý, musím někde sehnat. ;)

      Vymazat
  3. krásnaa farba toho kabátika a aj strih ... :)
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  4. úžasný fotky, máš výbornej styl a blog<3
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Great blog :)
    cocktaildressnews.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Moc To to sluší :-) Perfektní barvy, kabátek je dokonalý a burgundy odstín vede letos i u mě, musím se vydat pro nové pučochy v téhle barvě! :-)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)