čtvrtek 20. února 2014

No complaints


Původně jsem tento článek chtěla psát už včera, ale byla jsem dost unavená. Chtěla jsem si vám postěžovat, že na žádném sportovním kanálu ani na ČT2 nedávali krasobruslení, internetový přenos se dost sekal a všude se protěžuje akorát hokej. Namísto toho vám chci prostě ukázat svou novou kabelku, ze které mám velkou radost. Dnes mi navíc přišly látky a vzhledem k tomu, že mám příští týden dva dny volno, tak budu tvořit a doufám, že se vše povede podle mých představ. :)
Jinak mi mimo Facebooku najdete i na Instagramu pod stylebyveronika. ;)
Originally I wanted to write this article yesterday but I was very tired. I wanted to complain, that figure skating wasn't in TV, the internet transmission got stuck and everywhere is only pockey. Instead of that I just want to show you my new handbag, which is in my opinion perfect. Moreover today I received the fabrics and concerning I have two days free next week, I'll create and hope everything will be acc. my imaginations. :) 
You can find me on Facebook and also on Instagram as stylebyveronika. ;)


Topshop coat
Camaïeu turtle-neck
Calzedonia pants
Hunter boots
Aldo sunglasses
Siena Style handbag


6 komentářů:

  1. Beautiful bag!!

    Kiss
    Ale

    new post!
    www.thelifeseenfromabove.com

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky. :) Jsou pohodlné a i bez ponožek, co jsem k nim kupovala, je v nich teplo.

      Vymazat
  3. Přesně tento typ kabátku, akorát v šedé a ideálně s příměsí vlny aspoň 30 %, marně už delší dobu sháním. Na podzim jsem na něj natrefila v sekáči, ale byl o kousek menší než bych potřebovala, vzít jsem si ho nemohla. :-(
    Kabelka je skvělá! A vůbec jsem nevěděla, že Aldo má i brýle, musím se tam mrknout.
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)