pátek 10. ledna 2014

Outfit: Faux fur gilet

 
Když je venku počasí jako teď, tak nosím nejraději kožešinové vesty a stejně tak je i nosím pod kabát, když začne pořádně mrznout. Nějakou dobu jsem pokukovala po kožešinové vestě, která by byla dobře kombinovatelná a když jsem zahlédla tuto, tak jsem neváhala a ulovila poslední ve své velikosti.
Původně jsme fotky chtěli nafotit venku, ale začalo pršet a já neměla deštník. Takže bohužel fotky opět z interiéru a omluvte jejich kvalitu.
If the weather is like now, I like to wear fax fur gilets and I laso wear them under the coat, it it starts freezing a lot. I looked for some fur gilet, which will be good for matching and when I saw this one, I found the last piece in my size and bought it.
Originally we wanted to shoot outside but it started to rain and I didn't have umbrella. So unfortunately the photos are interior and sorry for the worse quality.

 
Promod gilet
S.Oliver t-shirt
Amisu shorts
Tezenis tights
Reserved boots
DKNY handbag

6 komentářů:

  1. Je to je zaujímaví kožúštek

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vestička je krásná a na tohle období se úžasně hodí! Sama žádnou nemám, ale volila bych podobnou, sněhobílou barvu :-) S tim počasím je to špatné, mne včera zase děsně vadil vítr a pak se můj foťák zbláznil..

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí kombinace kabelky , kožíšku a drdolu. Super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ta vestička je hrozně parádní!! :))

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)