sobota 28. prosince 2013

Sugabird


Bacardi
Začátkem listopadu byla otevřena první prodejna Sugabird  ČR, jež se nachází v Praze na Vinohradech v Bělehradské ulici. Jedná se o maďarskou značku, která šije oblečení z italských látek. Nabízí sortiment pro ženy, zejména šaty, topy, sukně, ale můžete zde najít i další kousky jako jsou např. kabáty, kalhoty, saka apod. Nové kolekce vycházejí přibližně po deseti dnech a vytvářejí se i limitované edice např. na Vánoce, Valentýna apod. Výhodou je, že Sugabird nešije věci ve velkém množství, takže nepotkáte ve stejném modelu dalších padesát slečen. 
Na jejich stránkách na Facebooku naleznete fotky některých modelů, které jsou dostupné na prodejně a pokud zrovna nejste z Prahy, tak stačí napsat, domluvit se a zboží vám pošlou.
V prosinci jsem se byla v prodejně podívat. Interiér je laděn do černé, bílé a růžové, což mně se líbí a oceňuji i prostorné kabinky.
Pokud bych měla vybrat jen jeden model, který bych si vybrala, tak to jsou určitě dlouhé šaty s otevřenými zády Bacardi. I když já bych sukni posadila trochu výš, protože postavu slečen menšího vzrůstu (jako jsem například i já) zkrátí. Obecně se mi líbí šaty, které nejsou prvoplánovaně sexy - např. krajkové, které zepředu vypadají "obyčejně", ale záda mají opět otevřená.
Znáte značku Sugabird? Co na ní říkáte?

Bacardi zepředu

9 komentářů:

  1. Téda Veru, to se Ti podařilo objevit super butik. Koukám, že tam mají krásné a originální kousky. Ta vysoká sukně s rozparky je úžasná, zajedu se podívat. Na Vinohrady to mám kousek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, mrkni tam. Já bych hned brala Barcadi a tobě ta sukně učitě pěkně sedla. :)

      Vymazat
  2. O téhle značce jsem slyšela a musím říct, že bych se vůbec nezlobila mít v šatníku pár jejich kousků.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Neříkám, že se mi líbí vše, ale vybrala bych si. ;)

      Vymazat
  4. Vypadá to nádherně, některé z těch šatů by mě určitě neurazily :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě by některé modely šly vzít i na maturák. ;)

      Vymazat
  5. Ahoj holky, koupila jsem si nádherné šaty, které jsou hned na první fotce - fialové. Bohužel už je použít znovu nemohu, prodám je za nižší cenu. Zašlu klidně fotky do emailu. johanakubinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)