pondělí 7. října 2013

Wedding outfit in 60's style

 
Outfit ve stylu 60. let jsem zvolila na svatbu, kterou jsem měla možnost omrknout minulý víkend. Krajkové šaty se silnější saténovou podšívkou mám už deset let a ani se mi nechce věřit, že se do nich pořád vejdu. Jejich střih je podle mě nadčasový, proto jsem je zatím ze svého šatníku nevyřadila a ani to v blízké době neplánuji. Doplnila jsem je perličkami, nude lodičkami a psaníčkem.
Bohužel na svatbě se opět našlo několik jedinců, kteří přišli v džínách. Opravdu nechápu, kdy jindy si dotyční chtějí vzít oblek, když už ne na takovou událost jako je svatba. Už jsem ale zjistila, že nemá smysl se nad tím pozastavovat...
I chose this outfit in 60's style for wedding, which I took part last weekend. I've this lace dress for 10 year and I can't believe it fits me.Its shape is timeless, therefore it's still in my closet and also I don't plan to sort it in near future. I matched it with pearls, nude pumps and clutch.
Unfortunately there was also some people wearing jeans. I really don't understand, when they want wear suit, even not for wedding. I found out it doesn't make sense to solve it...

 
tailored dress
vintage earrings and necklace
Asos pumps
Tezenis tights
F&F clutch

13 komentářů:

  1. Šatičky jsou vážně krásný a moc ti sluší! :)
    P.S. S tím oblékáním máš bohužel pravdu.. :( a netýká se to jenom svateb..

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, kouzelne saticky, krasne doladeno navic :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty nemají chybu! Takže mě hned vzápětí odrovnala informace, že je máš už tak dlouho:) No, nemá cenu se po nich pídit, ale pokud takové někdy potkám, okamžitě zkouším :)
    Jo a s kulturou oblékání jsme jako národ fakt marní. Zřejmě si hosté na svatbě myslí, že stačí, když se do obleku napasuje ženich, protože to je přeci hlavně jeho událost, proč by se oni stresovali, když jsou "jen" hosté...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, moc děkuji.
      Jinak šaty by se daly určitě ušít, mně je tehdy šila naše známá švadlena. V té době mě ani nenapadlo, že je vezmu na sebe i za 10 let. :)

      Vymazat
  4. tahle barva ti strasne slusi a drdol je tresnickou na dortu:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty jsou vážně krásné a moc ti sluší. Asi bych si k nim nebrala ty černé punčochy, přijde mi, že trochu přebíjejí ty krásné šaty.
    Jinak oblečení některých lidí na slavnostních událostech je vážně zarážející. Mně osobně to dost vadí, takže na naší svatbu jsme na to vybrané jedince upozornili. A vše bylo ok.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano, děkuji. :)
      Já klasické tělové silonky nesnesu a bohužel jsem si nestihlapořídit samodržky, které jsem si naposledy, co jsem je měla na sobě, roztrhla. Takže nezblo nic jiného klasika v podobě černých punčoch.

      Vymazat
  6. Jé, Tobě to zase sluší:-)
    A s těma riflema na svatbách - asi to pěkně kazí svatební fotku, ale na druhou stranu, když se člověk tak hezky oblíkne, tak zase mezi nima vynikne dvakrát tolik. Ale taky to moc nechápu. Na jednu svatbu mám jít v lednu, jsem zvědavá, v čem tam takovou zimu půjdu:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Luci! :)To sice jo, ale když přijde někdo v odrbaných džínách a ještě všelijak vyšisovaných, tak se to podle mě nehodí. Já jsem prostě zastáncem toho, že džíny na svatbu nepatří, ale každý na to může pohlížet jinak. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)