sobota 12. října 2013

Cap toe flats

 
Boty s barevnou špičkou jsem cíleně nehledala, ale sháněla jsem nějaké pohodlné kožené boty, které by měly lehce vyvýšenou patu a narazila jsem na tyto v Topshopu. Navíc ten den měli 20% slevu na všechno, takže mi to značně usnadnilo rozhodování. :)
Jen malá nepřijemnost v podobě velkých puchýřů mi čekala po prvním nošení, ale potom, co jsem na sebe vzala ještě jednou, tak se krásně vyšláply a teď jsou maximálně pohodlné.
Líbí se mi, jak v kombinaci s BF džínami, tak i s kolovou sukní (brzy se určitě objeví na blogu). Co vy na to?
 I didn't search the cap toe flats but I was looking for some comfy leather flats with higher heel and then I found these one in Topshop. Morever that day they had 20% sale for everything, so it was easy to decided to take them. :)
Just one small trouble waited for me - big bladders after first wearing but after that I wore them once more and they became comfortable.
I like this outfit with BF jeans and also with circle skirt (soon on blog). What do you think?

 
Lindex top
Asos jeans
Topshop flats
vintage handbag

7 komentářů:

  1. Pěkné.:) Takový pohodový outfit. Klidně bych v něm vyrazila někam na celodenní pobíhání (tedy samozřejmě kromě těch puchýřů).

    OdpovědětVymazat
  2. pekné :) pozývam ťa na giveaway o náramky šťastia :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/10/giveaway-o-naramky-stastia.html

    OdpovědětVymazat
  3. tohle se mi strasne libi! inspirovala jsi me prouzkovym vrskem a boyfriend dzinami:))
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou jak pro panenku, super! Taky upřednostňuji trošku podpatek a kožené provedení, tam jsou ty puchýře zpravidla jen zpočátku a pak se botky krásně vyšlápnou :) A těším se na variantu se sukní, já včera právě pořídila jednu vytouženou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozkosne su, naozaj take babikovske. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za krásné komentáře. :)
    Dělá mi to opravdu radost!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)