úterý 13. srpna 2013

Neutral colours and details of the bag


 

Proužkované tričko, tmavě modré kalhoty, světle béžové boty, červený náramek a černá kabelka, tak vypadá jeden z outfitů, když nemám moc náladu na nošení výraznějších barev.
Začaly se množit dotazy ohledně černé kabelky, kterou jsem si nedávnou koupila. Přidávám tedy několik detailnějších fotek a jen dodám, že se zdá být opravdu kvalitní, má dvě přihrádky na zip, uprostřed přihrádku na magnetické patenty a uvnitř této přihrádky je kapsička na zip a jedna malý zasouvací kapsička.Navíc mi jí chvalí  lidé na ulici, takže investice rozhodně nelituji. :)
Stripped t-shrit, dark blue pants, nude hwwla, red bracelet and black handbag, this is outfit when I don't mood for colours. I receive more an more questions regarding my new handbag, which I bougt before couple of days. I add some details of bag and I can just to say it seems to be good quality and people on the street like it. :)




6 komentářů:

  1. Krásná je ! :)

    Zvu tě na svoji prní Giveaway ! :)
    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. love it :)

    http://alovelystyle.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo, nádherná kabelka, fakt že jo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Veru diky moc za mail...ted uz sem stopro presvedcena ze toto je ta prava! Uz se nemuzu dockat jak si ji po vyplate objednam ;)

    OdpovědětVymazat
  5. zamilovala jsem se do tvojí kabelky! :D :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)