pondělí 24. června 2013

White pants

 
Bílé kalhoty jsou bezesporu jedním ze základních kousků šatníku stejně jako černé lodičky, černé sako, bílá košile apod. Na léto jsou podle úplně ideální a dají se kombinovat s čímkoliv, ať už to jsou barevné věci, nadčasová černá, případné celobílé outfity.
Jak jsem již ale psala v předchozích článcích, v mém případě bílá barva přitahuje skvrny. Opět se mi to potvrdilo minulý týden, když jsem si na cestě od zubaře dala zmrzlinu jahody v čokoládě a samozřejmě jsem si trošku zašpinila bílý top.
Takže jakmile mám bílé kalhoty na sobě, tak musím dávat velký pozor, abych se někde neotřela a nechodila pak půl dne s nějakou šmouhou.
Máte bílé kalhoty a nosíte je?
White pants are one of basic pieces of the closet like the black pumps, black blazer, white shirt etc. They're perfect for summer an it can be easy matched with everything - coloured things, timeless black and eventually totally white outfits.
As I wrote in previous post in my case the white colour tempts dashes. t was again confirmed last week, when I was on the way from my dentist and I had ice-cream strwberries in chocolate and obviously I made my white top a little bit dirty.
So as soon as I wear white pants, I have to watch out to don't somewhere brush and then I'd go with smudge half a day.
Do you have white pants and do you wear them?

with my BF's tie - he doesn't want to hold it :)
S.Oliver pants
Zara t-shirt
Ebay necklace
Asos handbag
Missoni for Lindex bracelet

7 komentářů:

  1. Bílé jsou v létě základ. Snažím se i neumazat. Někdy radši béžové.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím, tak třeba u mě najdeš tip kam se vydat a snad i nějakou radu, kde jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Bílé kalhoty nemám, ale mám spoustu jiných bílých věcí. A mám to stejně, když si je vezmu na sebe, většinou se někde ušpiním - no prostě prasátko :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já bílou moc v oblibě nemám, právě proto, že jsem hrozná šmudla :D A co fakt nemám ráda jsou bílé průhledné kalhoty, ve kterých je vidět, co má daná osoba pod nimi.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle právě průhledné nejsou, průhledné také ráda nemá. :)
      Jinak já jsem taková trubka, že mám spoustu bílých a světlých věcí a vím o tom, že jsem šmudla. :-D

      Vymazat
  5. Bílý džíny a světle žlutý tričko je jednou z mých nej letních kombinací, takže jí moc fandím.)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)