neděle 9. června 2013

Outfit of the day: shorts and dots

 
Dnes bylo počasí akorát na to, abych vytáhla opět šortky, které jsem dostala od své skvělé sestry. K tomu puntíkovaný top a může se vyrazit na nákup.
Se zvyšujícími se teplotami mám větší chuť na lehčí jídla a zelenina, hlavně na jaře a v létě, daleko častěji nahrazuje v mém jídelníčku klasické přílohy. Navíc rajčata teď chutnají opravdu jako rajčata a ne jako tomu bylo v zimě, kdy byly skoro bez chutě. Takže vařím poslední dobou hodně se zeleninou a jsem ráda, že chutná i mému muži, navíc je to i pro tělo lepší než např. knedlíky. :)
Today the weather was perfect for wearing shorts, which I received from my great sister. I matched them with dotted top and I went shopping.
I've boger taste for light food with rising temperatures ad the vegetable, especially in spring and in summer, replaces more often classic side-dishes in my diet. Moreover the tomatoes taste like tomatoes and no like in winter, whe they're almost without taste. So I cook a lot of from vegetable lately and I'm satisfied, that my man likes it, moreover this is better for body than e.g. dumplings. :)

 
 Lindex top
Orsay shorts
Mel shoes
Ebay handbag
Chanel sunglasses
Bentime watch

11 komentářů:

  1. Moc pěkné! není nad puntíky, roztomilé

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, Veru! Tohle je tak rozkošné, moc se mi to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je pěkné, jednoduché a pohodlné :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je vážně moc pěkné!!! ty balerínky a kabelka jsou super a puntíky ti moc sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ách, ty tvoje dokonalé brýle už tu pár měsíců obdivuju. Jsi krásně vyletněná...mám najednou pocit, že u nás vůbec neprší ;-). Z deseti možných bodů dostáváš...chvilka napětí...DESÍTKU! ♥
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za krásné komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. A jezuskote, puntíkaté tričíčko! Krásně ti vykreslilo štíhlou siluetu (ne že bys to potřebovala, jen je to ještě víc evidentní). Puntíkatýho vesměs nic nemám, ráda bych, ale jsem náročná - málokdy se sejdou fajn barvy i střih a puntíků obecně v obchodech až tolik není :( No a pak bych ještě chtěla štíhlé nohy (jako ty tvoje), abych si mohla bezostyšně na sebe vzít kraťásky...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Verunko, děkuji moc zakomentář. Moc jsi mi potěšila. :)
    Já si nemyslím, že bych měla štíhlé nohy (hlavně lýtka mám silnější, ale to je z brulsení), každopádně jsi mi opravdu potěšila. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hihi, rádo se stalo :) S tím krasobruslením už jsi to o sobě někde říkala? Teď si to nevybavuju, každopádně na kraso se mi hodíš, úplně tě na tom ledě vidím:) Ačkoli podle nohou bych si to určitě netipla...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem to v některém z tagů. :) No ony ty moje nohy nejsou modelkovské, ale už jsem s nimi smířila. hlvní je zdraví a přítel mi má rád takovou, jaká jsem. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)