neděle 24. března 2013

Zahradnický ples

 
 
Sobotní večer jsem strávila na Zahradnickém plese, který jsem navštívila i loni. Musím konstatovat, že je to jeden z nekrásnějších plesů, který jsem dosud navštívila. Ples se konal v Měšťasnké besedě, která je podle mého názoru nejkrásnějším místem na pořádání plesů v Plzni.
Každoročně jsou prostory vyzdobeny květinovou výzdobou a součástí programu je i finále soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích. Součastí letošního programu bylo i vystoupení Heidi Janků, kterou já osobně nemusím a skoro hodinu, co zpívala, tak jsem přetrpěla. Mělo to ale jedno plus, od jednoho soutěžícího tanečníka jsem dostala kytici, kterou dostali s partnerkou za každý vyhraný tanec (nevyhráli ve standardních tancích pouze quickstep), což bylo od nich velmi milé. :)

 
 
Na sobě jsem měla šaty, které jste na mě mohli už vidět. Chtěla bych si pořdit ještě jedny, ale jak jsem psala, tak jsem nikde nenatrefila na žádné, co by se mi líbily, ale nevzdávám to a budu hledat dál. Jinak můžete vidět i nový sestřih. Nechala jsem si udělat patku a když kadeřnice zjistila, že jdu na ples, tak jsme se domluvily na jemných vlnách. Považuji za úspěch, že účes vydržel od poledne do nočních hodin, protože běžně mi vlny moc nedrží.
 
 
Cotton Club dress
Orsay clutch
Badgley Mischka heels
gifted silver bracelet

15 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, Verunko! Jako bohyně! :) A ta výzdoba plesu je vážně nádhera, to musel být fajn plesík! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, s lokýnkami tě vůbec neznám, ale vypadáš kouzelně a šatečky jsou krásné - můžeš si je dovolit, tenhle střih není úplně pro každého, ale u tebe v pohodě, sluší moc :)
    (Jo a fotka s přítelem, kterou vidím na fb, taky skvělá ;-))
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. Teda nejdřív mě ukrutně zaujala nádherná výzdoba, pak jsem ale nestačila žasnout nad tím, jak moc Ti to slušelo :-) Že jsou tyhle šatky krásné, to už vím, ale i Tvůj účes je příjemná změna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, moc děkuji. Jen sestřih je trochu nezvyk a vlasy si moc nechtějí držet tam, kde mají. :)

      Vymazat
  4. Love your blog! Maybe we could follow each other on GFC? Please leave me a comment, follow me and then I will follow you back!!! For sure!!

    OdpovědětVymazat
  5. O takovém plesu jsem ještě nikdy neslyšela.. ale ta květinová výzdoba vypadá nádherně! a ty máš krásné šaty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koná se každý rok už celkem dlouho (nějakých 20 let určitě). :)
      Děkuji. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)