neděle 14. října 2012

Welcome to my closet

 
Po dvou možná skoro třech měsících jsem se včera dostala do nákupního centra a nakoupila jsem si několik věcí, které jsem potřebovala nebo bylo na mém wishlistu.
After two or maybe three months I was in shopping centre and I bought some pieces which I needed or they were on my wishlist.
V H&M jsem si koupila peplum top z kolekce, jejíž tváří je Lana. Chtěla jsem nějaký peplum top, který bych mohla nosit i na podzim v zimě a tento se skvěle hodí k jednoduchým kalhotám nebo sukním, které v šatníku už mám. Dále náhrdelník a vínová sukně. Vínové punčochy jsou z Calzedonie, kde punčochové zboží nakupuji nejčastěji, protože tam mají široký výběr a cena odpovídá kvalitě zboží. A něco pro duševní potěchu - knížka. :)
Peplum top is from H&M, I wanted some peplum top which I can wear in autumn or in winter and this matches perfect with simple pants or skirt which I've already had in my closet, then necklace and burgundy skirt. Burgundy tights are from Calzedonia where I often buy tights or similar products because they have large selection and price agrees with the quality.And someting for my soul - book. :)

 
V Orsayi jsem pak našla tento roztomilý svetr s odepínacím límečkem, v Lindexu pak sytě růžové punčochy, náramek s ostny a jediné, co jsem si vzala z kolekce Missoni Lindex, byl růžový náramek, z jehož ceny jde 50% na nadaci rakovniny prsu (bohužel i v mojí blízkosti se tato zákeřná nemoc objevila a není to nic příjemného) a vybrala jsem si ho také proto, že z věcí, co jsem si vyhlédla, už neměli nic v mojí velikosti. V Yves Rocher jsem zastavila pro oblíbený sprchový gel, odličovač a krém na ruce.
In Orsay I found this cute cardigan with unbuttoning collar, then in Lindex hot pink tights, spiky bracelet and I took only thing from collection Missoni Lindex was bracelet because 50% from its price goes to foundation of breast cancer (unfortunately this serious disease appear in my neighbourhood and it isn't anything pleasurable) and also because of pieces which I wanted were sold in my size. In Yves Rocher I bought favourite shower gel, demaquillant and hand cream.
 
Z dovolené jsem si pak přivezla pár věci od Korres - šampon, tělové mléko a projasňující sadu mini výrobků, náhrdelník a náramky. :)
I brought some products from Korres from my vacation - shampoo, body milk and brightening set of mini products, necklace and bracelets. :)
 
   
Čím jste si v poslední době udělali radost vy?
Waht did you buy lately?

22 komentářů:

  1. Ten svetr s límečkem je úžasný! Hned bych si ho nechala líbit =)

    OdpovědětVymazat
  2. ty věci na prvním obrázku!! in love se všema!!!♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé brala bych taky to všechno! :-) Odkud máš tu vínovou sukni? Chápu dobře, že taky z HMka? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné :) Také si chci zajít pro nějaké punčochy.. Korres ti závidím a v YR jsem pořídila něco podobného. Já mam teď vyhlídnuté hlavně kozačky a kabátek, pořídila jsem pletené šaty a pár triček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi si taky hezky nakoupila. :) Já sháním ještě trench, biker boots a pak klasické černé holinky Hunter.

      Vymazat
  5. super nákupy, vínová je skvělá, teď bude všude, http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten svetr s odepínacím límečkem od Orsayi je opravdu překrásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Modlila jsem se, aby byl v mé velikosti a byl. :)

      Vymazat
  7. Verunko, ty si teda umíš vyhodit z kopýtka! ;-) Tolik parádních věcí...mám teď pocit, že budu muset vyrazit na pořádný nákupy a trošku se ti vyrovnat ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po téměř třech měsících jsem si to i zasloužila. :)
      Moc děkuji a určitě si nějakou parádu také pořiď. :)

      Vymazat
  8. Wooowww...I love the combination of the first picture!

    Kisses,
    Miriam
    Fashion Crazy Ball and My Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  9. Slyším na Calzedonii samou chválu, asi bych tam taky měla zavítat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam mrkni, já nikdy s prázdnou neodejdu. :D

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)