pátek 19. října 2012

Pink cardigan with petr pan collar

 
Poslední dobou můj zdravotní stav za moc nestojí, pokud pominu to, že už několikátý den kašlu a kvůli tomu nemohu cvičit (tím pádem se necítím úplně dobře), tak se mi začal rozšiřovat ekzém. Takže jsem neváhala a po práci jsem si zašla k doktoru, měla jsem strach, aby se to nerozšířilo dál. Po namazání mastičkou je to lepší, ale do úplného zahojení nesmím nosit šperky na krku a ani šátky. Myslím ale pozitivině a věřím, že kašel i ekzém brzy zmizí a já budu moci opět pravidelně cvičit a nosit korále, řetízy apod. :)
Když tedy nesmím nosit nic na krku, tak jsem ráda za svetr s límečkem. Podle mě už dalších doplňků mimo náramků není třeba.
Lately my health isn't good, I've got a cough and I can"t practise any workout (for this reason I don't feel completely good), the tetter started tobe worse. So I went after work to the doctor, I was afraid the tetter will be larger. I can't wear any neck jewelery or scarves. I think positive and Hope cough and tetter went away soo and I'll be albe to do workouts and wear necklaces etc. :)
If I'm not able to wear anything on my neck, I'm glad for cardigan with petr pan collar. In my opinion other accersories aren't necessary except bracelets.

 
Orsay blazer and cardigan
Topshop skirt
F&F tights
Camaïeu booties
Asos handbag
Lindex spike bracelet
Missoni for Lindex pink bracelet


8 komentářů:

  1. Milá Veru, ten řetízek je vážně super. Navíc mám zálusk na podobnou kabelku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Luci!
      A do kabelky určitě jdi, do téhle se vejde fakt hooodně věcí. Přítel to nazývá černou dírou. :D

      Vymazat
  2. Svetřík je naprosto rozkošný! Přeju brzké zlepšení zdravotního stavu, pryč se všemi bacily a neřády! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já, tobě to sluší. Vypadáš jako cukrátková víla :) Přeji, ať ekzém brzy zmizí, je to potvora.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)