sobota 20. října 2012

Look of Wednesday: Burgundy, black and nude

 
Jsem ráda, že jsem sehnala vínové punčochy, jak jinak než v mé oblíbené Calzedonii a byly poslední v mé velikosti. Poprvé jsem se rozhodla zkombinovat s černou bodycoon sukní, světle béžovým svetrem a vínovou kabelkou. Náhrdelník, který jsem měla na sobě, je jedna z možných příčin, proč mám ekzém na krku a při tom je tak krásný. Takže to vypadá, že ho budu moci nosit jen k rolákům v zimě. Máte někdo tip, jak ho ošetřit, aniž by se poškodil a zároveň se vydezinfikoval jeho povrch?  
I'm glad I found burgundy tights in my favourite shop Calzedonia  and they were last one in my size. Fr the first time I decided to match them with black bodycoon skirt, nude jumper and burgundy handbag. Necklace, which I wore, is one of possibly cause why I've got tetter on my neck but it's so beautiful. It seems I'll wear only with turtle-neck in winter. Do you have any tip how to handle it without damage and withal disinfect its surface?

 
Mango jumper
H&M skirt and necklace
Calzedonia tights
Camaïeu booties
Calvin Klein handbag
YR and Lindex bracelet

12 komentářů:

  1. Great simple pretty skirt and love the burgundy.

    -V
    http://stylishlyme.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Super a jestli to stihnu, tak zítra utíkám do Calzedonie, protože přesně takové sháním!!! Díky za tip.

    Jinak zkus Septoderm a možná bezbarvý lak na nehty na tu kritickou část (tak trochu poťupat), možná to bude držet a asi se to nezničí. Jen takový nápad, pokud nebyl drahý.

    OdpovědětVymazat
  3. Cute tights!!! perfect for winter and in a very cool color!
    Chiara
    EFFENSHION
    FASHION_CHANNEL
    BLOGLOVIN

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! Moc ti to sluší!:) A tip bohužel nemám, ale až ho zjistíš, dej vědět:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Alergickou reakci většinou působí nikl. Z fotek detailně nevidím, jak náhrdelník vypadá, ale možná vy stačilo vyměnit jen zapínání a kovové části - v obchodech s kompenenty na bižuterii se jednotlivé části prodávají i v antialergickém provedení.:)finta s lakem někdy také zabere. Určitě to ale chce počkat, dokud se vyrážka úplně neztratí, jinak se to zhoršuje. Kamarádka pak reagovala třeba i na stříbro. Jinak punčochy jsou super, v Calzedonii také ráda nakupuju.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tipy!
      To já určitě počkám než to úplně zmizí, nechci si to zhoršit. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)