pátek 11. května 2012

Sunny days


Včera i dnes bylo opravdu nádherné počasí a já jsem ráda, protože můžu začít opět nosit letní věci. Dnes jsem si místo odpolední svačiny dala kopeček zmrzliny a prodavač jí rozhodně nešetřil. :) A co vůbec nechápu, jak v těchto krásných teplých a slunečních dnech může někdo chodit v dlouhých kalhotách, mikině a bundě. Ano, i takové lidi jsem dnes odpoledne potkala. Fotky outfitu jsou tedy ze včera a mentolová barva zatím jen na nehtech na nohou. Přeji vám hezký páteční večer!
Yesterday and today the weather was beautiful and I'm happy because I can wear summer clothes. Today I had ice-cream instead afternoon snack and saleman didn't spare with it. :) And I don't totally understand how is possible to wear long pants, shirt and jacket in these nice warm days. Yes, I met these people today. Photos of outfit are from yesterday and mint colour is by that time only on my nails on feet. I wish to all my readers nice Friday's evening!


Orsay t-shirt
Tom Tailor skirt
Gate wedges
Longchamp handbag
Swarovski necklace and earrings
YR bracelet
Bentime watch

8 komentářů:

  1. Páni nalakovat nohy si taky musím! :D Děkuji za připomenutí! :) A jinak hezká suknička, má hezkou barvu!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná sukně, chtěla jsem si dneska obléct podobnou, ale už při oblékání se na mě tak lepila, že jsem ji raděj vyměnila za bavlněné šaty. Ty "nakulené" lidi taky moc dobře nechápu, protože i ráno není zas taková zima, obzvlášť přes parný den... Taky když jsem se ráno opalovala tak kolem jezdili lidi na kole v bundách, tak jsem jen kroutila hlavou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem to dnes vyřešila zmrzlinou :D Výborná byla.
    A lidi ve svetrech a tmavých džinových kalhotách jsem taky potkávala, a ne, nebyli to jenom nebozí úředníci, kteří mají předepsaný dresscode.
    Podobné botičky jsem měla loni vyhlídnuté, nakonec mi je nějak vyprodali, lituju dodnes :( Vypadají vážně skvěle!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemluvím o úřednících a mnoho úředníků dresscode ani nemá a při troše fantazie se dá i s dresscodem obléci do letního počasí. :)
      Bohužel botky moc kvalitní nejsou, ale to jsem za tu cenu ani nečekala.

      Vymazat
  4. Jé, Verunko, to je krásný letní outfit.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásný outfit,moc ti to sluší,ta sukně je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky. A zmrzlinu mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  7. if the skirt were a litte shorter it would be better

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)