čtvrtek 12. dubna 2012

Twenty-third day: Rainy


Kombinování začíná být už těžší, ale na pátek má nápad na jeden vybarvený outfit. :) Včera pršelo skoro celý den, takže jsem tomu přizpůsobila i oblečení. Stále jsem nenarazila na (světle) béžový trenčkot, který by se mi líbil, takže se zatím musím spokojit s fialovým. Kdyby jste věděli, kde bych nějaký pěkný a kvalitní sehnala, tak dejte určitě vědět. :) Jinak zatím se držím nenakupovat, pokud nepočítám tedy do toho vybavení do bydlení, včera jsme totiž byli koupit vanu a umyvadlo. :) Přeji vám hezký večer a já jdu na koncert.
Mixing started to be harder but I've got an idea for colorful Friday outfit. :) It was rainy yesterday, so I chose outfit to this weather. Still I can't find (light) beige renchcoat which I like, so I have to be satisfied with the violet one which I own. If you know, where I can find some nice a quality trench, please tell me where it is. :) Btw. I don't shopping, if I don't count equipment to the living place, yesterday we bought bath andbasin. :) Wish you nice evening and I go to the concert.


Takko trench
Camaïeu skirt
F&F tights
Asos pumps
vintage scarf
Marc B. (Asos) handbag

10 komentářů:

  1. I love this outfit. SO cute and super chic. I am giving away $50 to ASOS and I would love for you to stop by an enter!
    xoxo
    Morgan
    http://thesocialboutique.blogspot.com/2012/04/50-to-asos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Na první pohled mě zase upoutal tvůj nádherný šátek.Je opravdu moc pěkný

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Trenčkot je pěkný i fialový :-) Mamina si takový světlý nedávno pořídila v sekáči, ale nedá si říct a chce ho obarvit, že si v něm prý připadá jako v nemocničním plášti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, ať to mamina nedělá, co já bych za něj dala. :)

      Vymazat
  4. cool outfit!!!

    =)

    http://www.bluenailgirl.com/2012/04/outfit-brera.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle šátek je naprosto výborný, vždycky ho tady u tebe obdivuju :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)