pondělí 25. července 2016

Pink open back top

 
Ruzovy top je dalsi ze slevovych ulovku a jak uz jsem psala v jednom z predeslych clanku, tak i ten byl na seznamu. Ne tedy presne tento, ale potrebovala jsem top, ktery jde vzit k sukni, tak i ke kalhotam. U tohoto se mi libi resena zada, ktery jsou otevrena, ale tim, ze je top podsity, tak zada nejsou videt, coz je vyhoda, kdyz ho chci vzit do prace. Nemam predepsany dress code, ale i presto se snazim chodit primerene oblecena.
Myslim, ze si dobre rozumi se zakladni barevnou skalou jako je seda, bila, cerna a modra - barvy, ktere na kalhotech a suknich oblekam nejcasteji.
This pink top is another piece from sales and as I wrote in one of previous posts, it was on the shopping list. No exactly this one but I needed top which can be worn with skirt and also with pants, I like the open back but thanks the second layer naked back are not visible. So I can also wear it to the work. I don't have a dress code but I almost always keep some dress code.
In my opinion it looks perfect with colours such as grey, white, blck and blue - the colour which I wear at most on pants or on skirts.

 
 
DIY skirt
Massimo Dutti top
Handbag made in Italy
CCC shoes
DKNY sunglasses


8 komentářů:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)