čtvrtek 3. března 2016

Outfit: DIY chequered top


Nedávno blog oslavil 5. narozeniny a já bohužel ani nestihla připravit nějakou soutěž pro vás. Každopádně vám ale můžu slíbit, že to v brzké době nahradím. Děkuji všem za přízeň a i když poslední dobou  počet komentářů ubyl, tak z každého mám radost a děkuji za váš čas, který si uděláte, když se sem zajdete podívat.
Přemýšlela jsem, zda s blogem už neskončit, protože od nového roku frekvence publikování poklesla, ale blogování mi stále baví a poslední dobou se toho děje tolik, že se o to s vámi chci podělit.
Jak se vám v akci líbí kostkovaný top, který jsem si ušila?
Last week my blog celebrated 5 year and unfortunately I didn't have tome to prepare some giveaway for you. Anyway you can forward for some giveaway in some days. Thank you a lot for your attention and in spite the aren't so much comment I'm happy for each one and thank yourfor your time if you visit me here.
I was thinking to end with blog because frequency of posts is smaller since beggining of the year but I still ike blogging and lately there are so many changes and new and I want to share them with you.
How do you like this outfit with DIY chequered top?


DIY top
Topshop jeans
Camaïeu boots
Parfois handbag

5 komentářů:

  1. Ten top je top! Slusi ti to. Gratuluji k 5. vyroci. To nevadi, ze je ta frekvence prispevku mensi. I tak pokracuj. Taky nemam moc postu. Proste neni fotograf a vecer je tma a zima.

    OdpovědětVymazat
  2. I love your top! Happy 5 year anniversary. I really enjoy your blog and your style and am happy that you are continuing - I am one reader who greatly appreciates it!! Karen x

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi tady, jeden z mých nejoblíbenějších a nejsympatičtějších blogů vůbec!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)