středa 23. března 2016

DIY skirt in winter look


Víkend před odjezdem do Alp jsem si ušila tuto sukni. Látku jsem dostala v práci a je jí takové množství, že z ní plánuji ušit šaty a bermudy na léto. Je šedá s nádechem do stříbra a s jemným bordovým plastickým vzorem.Díky materiálu je vhodnější na jaro nebo na léto, ale nemohla jsem se dočkat, až se oteplí, takže jsem ji zkombinovala i do zimního outfitu. Doufám, že příště ji už budu fotit v jarně laděné kombinaci.
Jak se vám sukně v zimně laděné kombinaci líbí?
Weekend before my leaving to the Alps I sewed this skirt. I  received the fabric at work and it's enough for dress and shorts hat I plan to sew. Thanks the material it's suitable more for spring or summer but I can't wait and matched it in winter outfit. I hope next time I show it to you in sping look.
How do you like the skirt in this winter look?



DIY skirt
New look coat
Baťa shoes
Siena Style handbag

6 komentářů:

  1. Milá Verunko, už jak jsem zahlídla první fotku, říkala jsem si: "mmm...z týhle látky by byly i krásný šaty", takže jsem se potěšila následující informací, že šaty budou. ;-) A ještě k tomu i bermudy. Co víc si přát? ;-) Sukýnka je parádní, látka moc hezká a jemná a vzhledem k tomu, že mám hodně ráda kontrasty, spojení lehoučké sukně se zimně laděným zbytkem mi připadá sjůper a perfektó. ;-)
    PS: už se nemůžu dočkat, až budeš mít z týhle látky na sobě ty šatičky. Tak šij šij, návrhářko. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivnko, tvoje slova vždycky zahřejí. :) Nejsem návrhářka, ale na šaty se chci vrhnout teď o Velikonocích a určitě pak ukáži výsledek. :)

      Vymazat
  2. Uz se tesim i na ty saty, protoze sukne je moooc hezka. Tobe to slusi, i kdyz se ti ta zima uz moc nelibi.

    Hezke Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji moc. Od tebe pochvala vždy potěší. :)
      Také hezké Velikonoce. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)