úterý 1. března 2016

Cosmetics: Face care up-date


Za posledních několik týdnů a možná už i měsíců jsem kompletně obměnila péči o pleť. Čím dál tím víc inklinuji ke kosmetice, která z většiny obsahuje přírodní složení. Aktuálně si moje pleť díky těmto přípravkům vrní blahem a myslím, že jsem na nějakou dobu našla přípravky, které mi sedí. Navíc s přibývajícím věkem se začínají objevovat i známky stárnutí, které se každá snaží potlačit a oddálit, co nejvíce to jde.
Na noc tedy používám arganový olej od Diet Esthetics, který mi trochu vyhladil vrásku na čele. Denní krém na citlivou pokožku mám aktuálně z Manufaktury a z té samé řady používám i oční krém na den i noc. V případě, že se objeví nějaký pupínek, tak se ho snažím zahnat 100% olejíčkem tea tree a na noc po vyčištění pleti používám ještě růžovou vodu, která pomáhá urychlovat hojení akné, hydratuje a jako bonus krásně voní.
Jaké výrobky na pleť aktuálně používáte vy?
Lately I completely change products for face care. I often use products which contains mostly natural ingredients. Currently my face is satisified and I think I find for some time products which fits my face. Moreover with higher age wrinkles are slowly coming and every woman to take them away.
I use argan oil from Diet Esthetics for night which erased little bit the winkle on head front. I use day cream for sensitive skin from czech mark Manufaktura and from the same serie I also use eye cram for day and night. If some imerfection appears, I try to gt it out with 100% oil from tea tree and after face cleaning I use rose water for night which helps to recover the imperfections, hydrates and smells very nice.
Which face productst do you use, now?

2 komentáře:

  1. Mám to uplně stejně :) Také hodně přecházím k přírodní kosmetice :)
    Nad růžovou vodou dlouho uvažuji musím si ji už taky pořídit

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)