pátek 25. prosince 2015

Outfit: Christmas Eve


Vánoce a Štědrý večer jsou podle mého názoru dostatečný důvod k tomu, aby se lidé oblékli slavnostněji a já to tak praktikuji každý rok. Letošní štědrovečerní outfit jsem sladila do černé a zlaté. Zlatou sukni mám u několik let a za tu dobu si našla pevné místo v mém šatníku. Naopak top je z letošní podzimní kolekce a díky zlaté aplikaci se dá vzít i na slavnostnější příležitost. 
Zlatá a červená barva se podle mého názoru hodí perfektně k Vánocům a v kombinaci s černou se s nimi nedá šlápnout vedle, ačkoliv červeno černá kombinace působí trochu tvrdě. Navíc jsem sladila outfit i s naším vánočním stromečkem.
Christmas and Christmas Eve is a reason to wear chic and elegant outfit and I do it every year. This year I decided to wear outfit in black and gold for Christmas Eve. I have this gold skirt for many years and it has its place in my closer. The top is new from this autumn collection and thanks to gold application it's suitable for some festive occasion.  
Gold and red is perfect for Christmas and in combination with black you cannot make a mistake though red and black ocmbination looks a little bit hardly. Moreover my outfit matched with out Christmas tree.


Lindex skirt
H&M top
Calzedonia tights
F&F pumps

4 komentáře:

  1. Máš naprostou pravdu, zlatá, černá a červená jsou barvy, které k Vánocům dokonale padnou. Sluší ti to.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  2. Musím zcela souhlasit. Našel jsem jednu drobnou nevýhodu... Člověk pak úplně přehlédne dárky, ba celý stromeček ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Aleši. Myslím, že stromeček ani dárky nikdo nepřehlédnul. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)