čtvrtek 17. prosince 2015

Dark blue is new black


Tmavě je modrá je nová černá, přesně to se hodí k tomuto outfitu. Kalhoty nosím poslední týdny jen velmi málo a tentokrát jsem si je vzala jen kvůli tomu, že po práci jsem šla moderovat vánoční exhibici v klubu, kde jsem jako náhradní trenér a věděla jsem, že půjdu na led. Ráno jsem ve spěchu vzala i tmavě modrý kabát a nakonec se mi tato kombinace se mi líbí. Celek jsem doplnila béžovými botami a kabelkou s béžovými detaily. Mám prostě ráda, když k sobě věci, byť jen detaily, v outfitu ladí.
Když jsme u toho bruslení, ta sice jsem jen náhradní trenér a zastupuji ty stálé, protože časy tréninků nejdou dost dobře skloubit s mojí prací, ale poslední dobou jsem na ledě skoro každý týden a spolu s dalšími aktivitami a různých posezeními s přáteli mi už volného času moc nezbývá. Proto je za poslední dobu na blogu klid, ale o víkendu mi čekají dvě akce, o kterých bych se zde chtěla zmínit, takže se určitě máte na co těšit.
Pohltil vás předvánoční shon? Já doufám, že ne a užíváte si předvánoční pohodu.



New Look coat
Tom Tailor pants
Deichmann shoes
DKNY handbag
Massimo Dutti jumper
Lindex scarf

6 komentářů:

  1. Tobe ty kalhoty ohromne slusi. Outfit je paradni. Moc se mi libi, jak ladi knofliky s bezovymi doplnky. Taky mam rada, kdyz to ladi.
    Velice ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky sladěný outfit a ty boty jsou naprosto parádní!

    OdpovědětVymazat
  3. Jako letuška, což je za mě velmi pozitivní. Botičky jistě pohodlné, ale bohužel nudné a ani barevně se mi k outfitu nelíbí. Jinak ale opravdu perfektní. Ještě zvlášť chci vyzdvihnout vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Aleši.
      Co se týče bot, chápu, že se nemusí každému líbit, ale já je nosím ráda.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)