pondělí 7. prosince 2015

Bits&Pieces

Lindex skirt, Massimo Dutti jumper, Topshop shoes, Siena Style handbag
Dnes jsem tu opět s menším shrnovacím článkem, ve kterém můžete vidět několi outfitů, které jsem nosila v listopadu a jeden i teď z prosince a pak také ukázku toho, co jsem za poslední dobu dělala.
S blížícími se vánočními svátky nosím častěji třpytivé věci jako jsou punčochy, kterou mám celkem slušnou zásobu a také sukně.
V listopadu jsem mimo jiné navštívila představení Kytice v divadle SeMaFor, ve které jsem poprvé viděla naživo pana Suchého, který je úžasný. Hledáte-li netradiční hru, u které se chcete smát od začátku do konce, rozhodně na Kytici zajděte a já tímto děkuji svému kolegovi za tento tip a za krásně strávený den. 
S mužovo kolegy jsme zašly na výborný hamburger do Delishe, kdem ají jedny z nějlepších hamburgerů v Plzni. O výletu na mou milovanou Šumavu jsem vám už psala a po výšlapu jsme si dali zaslouženou odměnu v podobě dortu a já si k němu dala malou plzničku. Chápu, že to může být pro někoho zvláštní kombinace, ale já na to zrovna v tu chvíli měla chuť. :)
I'm here again with the post in which you can see some outfits from November and one from December and then also some photos what I did in last weeks.
As the Christmas is slowly coming, I wear much more often glittered pieces such as tights which I have a lot and also the skirts.
Among others I visited in November czech theatre game Kytice and saw one most well-known czech actor and dramatist who is awesome. I ent with my husband and his colleagues for a hamburger to restaurant Delish where they have one of the best hamburgers in my city Pilsen. I alredy wrote about our trip to my loved mountains Sumava and after the walk we went to café and I had a raspberry cheesecake with pilsen beer. I know it's weird combination but I wanted it. :)



Reserved dress, New Look coat, Melissa by Karl Lagerfeld ballerinas, Parfois handbag
Orsay dress, Topshop Coat, Forever 21 boots, Siena Style handbag, Next scarf
Tom Tailor pants, H&M shirt, Lindex scarf, Topshop shoes
Lindex skirt, Massimo Dutti jumper, Siena Style handbag, shoes botovo.cz

1 komentář:

  1. Best to commence the particular leg creating physical exercises without weight load however if you realise the particular physical exercises to become uncomplicated use hand weights Pro Muscle Fit or possibly a barbell loaded with plenty of pounds Whilst working-out along with intensity supports creating leg muscle groups you ought to be very careful along with.

    http://www.supplement4fitness.in/pro-muscle-fit.html

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)