čtvrtek 10. září 2015

Lavender dress


Na látku s levandulí jsem už měla spadeno dlouho a při poslední objednávce jsem ji nezapomněla přihodit a hned jsem věděla, co z ní vytvořím. Sukní mám celkem dost, takže jsem se rozhodla pro šaty. Jenže tak easy peasy to nebylo, protože jsem si zapomněla objednat střih a žádný podobný jsem v Burdě nenašla, Takže jsem si vytvořila svůj první střih. Jednoduché to nebylo, trochu jsem se vztekala, ale nakonec jsem šaty ušila a výsledek můžete posoudit sami.
Teď už se ale chystám na šití kousků pro nadcházející sezonu, protože nějaký blazer by se mi hodil stejně jako kabátek na zimu.
P.S. Na tu sukni stejně dojde, protože mi zbylo dost látky nejen pro mě, ale i pro sestru. :)
I wanted the fabric with lavande long time and when I ordered last time ,I put it into shopping basket and I knew what to make from it. I think a have a lot of skirts, so I decided to make a dress. But it wasn't easy because I forgot to order the cut and I didn't also find the similar in Burda.So I created my first cut. It wasn't easy, I was a little bit angry but finally I sewed the dress and now you can judge the result.
Currently I'm going to sew something for next season because I need a blazer and also some coat for a winter.
P.S. I'll sew also the skirt because I've gt enough fabric even for my sister. :)


DIY dress
Siena Style handbag
BCBG heels
no name sunnies

8 komentářů:

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)