pátek 4. září 2015

Black and dots


Černobílou kombinaci nosím velmi ráda a skoro nic se s ní nedá zkazit, jak zmiňovala v minulém černobílém outfitu. Díky této puntíkované sukni jsem se rozhodla ušít si i sukně v podobném střihu se skladem uprostřed a prostisklady po stranách. Na ušití je to jednoduché a dobře se do podobného střihu všívají i kapsy. Navíc podobné střihy podle mě lichotí i mé postavě, proto jsem podobný střih sukně zvolila i u šatů, které jsem si před odjezdem na dovolenou stihla ušít.
Jaký střih sukně preferujete vy?
I like to wear black and white outfits which is perfect for almost every occasion as I mentioned in last black and white outfit. Thanks to this dotted skirt I decided to sew boy pleated skirts. This cut is easy for sewing. Moreover this cut suits me well in my opinion therefore I made this cut of skirt at dress which I sewed before leaving to the vacation.
Which kind of cut at skirts do you prefer?


Mohito skirt
Zara top
Siena Style handbag
CCC shoes

8 komentářů:

  1. Krasna sukne a opravdu ti tento strih slusi. Ja nosim spis uzke. Ty mi slusi vic, ale tyhle jsou mnohem pohodlnejsi. Vlastne to tak nejak stridam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, dekuji!
      Tento typ je pohodlny, ale mozna o chlup radeji mam uzsi a ackove, ackoliv jich tolik nemam. :)

      Vymazat
  2. Ne každému sluší tento střih tak moc, jako právě Vám. Dámy jej nosí v kombinaci s podpatky. Velmi děkuji, že jste je i dnes opět zvolila.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)