čtvrtek 23. července 2015

Mani&Pedi of the Week: OPI Suzi Has a Swede Tooth and Charlotte Russe


Když jsem si pořizovala ve výprodeji růžovku od OPI Suzi has swede tooth věděla jsem, že si bude dobře rozumět s šedým lakem od Charlotte Russe, který už mám delší dobu doma. Růžový odstín jsem si zamilovala hned poté, co jsem ho poprvé nalakovala a upřímně poslední týdny nenosím skoro jinou barvu na nohou. Výdrž na nohou je stejná skoro jako u všech jiných laků, které používám, takže týden bez většího poškození. Lakuje se velmi dobře a schne celkem rychle. Plánuji ho používat ale i na ruce. 
Šedý lak Charlotte Russe používám hodně málo kvůli jeho výdrži, tj. dva dny bez oprýskání, třetí den už začínám mít ošoupané a místy oprýskané špičky, takže ho sundavám. Co se ale týče vlastnosti lakování a doby schnutí, tak je skvělý. Jedná se o světle šedou s nádechem do modra. Vzhledem k tomu, že se mi líbí v kombinaci s růžovou Suzi, tak jsem ochotná i tu krátkou výdrž odpustit.
Jak se vám tato kombinace líbí?
When I bought pink nail polish from OPI Suzi has swede tooth I knew it'll look good with grey nail polish from Charlotte Russe which I have long time. I fell in love with the pink shade after the first lacquer and to be honest last weeks I haven't almost wear on the feet another colour. The persistance on feet is the same as by other nail polishes which I used, so one week without any bigger damage. It dries quite quickly and it's easy to work with it.
Grey nail polish Charlotte Russe I don't use often because of the sohrt persistance, it means two day without big damage but it's easy to work with it and it also dries quickly. It the grey shade with touch of blue. It looks great with the pink OPI Suzi, therefore I can forgive the quite bad persistance.
How do you like this combination?


4 komentáře:

  1. Ta růžová od OPI vypadá fakt božsky! Škoda, že já na výprodeje jejich laků nikdy nenarazím. :(

    Beautyfull

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já narazila na ně poprvé a náhodou, navíc většinou to byly na mě dost divoké odstíny. :) Ten růžový zbožňuji.

      Vymazat
  2. ten opi lak vypadá skvěle, vyplatí se do něj investovat? Vydrží? Já ještě s touto značkou nemám zkušenosti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lu, v mém případě se vyplatí do nich investovat, protože Essence apod. mi bohužel moc dlouho nevydrží. Většina laků od Essie a od OPI mi vydrž tři dny bez poškození, a to mám nehty, co se třepí. Na začátek bych doporučovala od Essie Sugar Daddy, který mi s nadlakem vydrží skoro celý týden. ;)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)