pondělí 27. července 2015

Cosmetics: Summer favourites


Každý rok s příchodem léta přidávám do své kosmetické rutiny několik výrobků. Některé používám už dlouho, jiné jsem objevila teprve letos. Každopádně se jedná o mé oblíbence a třeba se vám nějaký tip bude hodit.
Suchý olej ve spreji Monoï de Tahiti od Yves Rocher používám už nekolik let. Nejraději ho aplikuji před odchodem z domova na nohy a na ruce, které díky němu získají trochu lesku a vypadají dobře, i když nejsem opálená. Bonusem je jeho krásná vůně. Sprchový gel Bonne Mére a la Péche od L´occitane jsem objevila teprve letos, baví mě jeho obal v retro vzhledu a voní naprosto božsky, skoro bych ho i snědla. :) Od sprchového gelu neočekávám nic zázračného, stačí jen, aby příliš nevysušoval, voněl a já se po něm nedrbala. Parfémovou vodu Acqua di Gioia od Giorgio Armani jsem si pořídila už loni  na radu Vivi a letos jsem se k ní opět vrátila. Jedná se o pro mě ideální svěží a příjemnou vůni na léto. Pokud tedy hledáte něco nevtíravého, svěžího, nesladkého a ne příliš květinového, tak po ní určitě sáhněte. Bronzer v nejsvětlejším odstínu od Sephory používám také už delší dobu. V případě mého pihatého obličeje není tolik znatelný jako u tváře bez jakýchkoliv pigmentových změn, ale hezky ho projasní a dodá trochu opaleného nádechu.Navíc díky několika odstínům vytvoří přirozený efekt. Poslední oblíbenou záležitostí, kterou jsem také objevila letos, je lesk na rty Coralista od Benefitu, jehož miniatura byla v jednom setu, který jsem si kupovala loni a nevím proč, ale lesk jsem začala používat až letos. Nejsem velký fanda lesků na rty, ale k vodě jsou ideální. Tento se navíc hodí k mému barevnému typu a barvě vlasů. Prostě korálové odstíny u mě vedou, protože vím, že mi sluší.
Největším oblíbencem, sice nekosmetickým, tohoto léta je písnička Sugar od Maroon 5 a mohla bych í poslouchat do nekonečna. V práci ji poslouchám i několikrát za sebou a velmi dobře se mi při ní pracuje. :)

2 komentáře:

  1. Ten suchý olej bych si snad i koupila. Také potřebuji něco rychlého aplikovat na nohy a ruce. To zní dobře. Díky za tip. (ještě zvažuji olej od NUXE)

    OdpovědětVymazat
  2. Nuxe mám taky, ale používám ho spíš večer místo krému na obličej a pak na konečky vlasů. Monoï se dá teď sehnat asi za 150 Kč za 150 ml a vydrží mi cca dvě sezony. Nuxe je 50 ml.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)