sobota 25. července 2015

Boho chic


Tyto šaty v boho stylu jsem si koupila, když byla v Barceloně, stejně jako kabelku. Šaty jsem ale kupovala až na letišti a jejich nákup byl celkem vtipný. Při vstupu do Manga jsem slyšela hlášení, že otevřeli gate k mému letu. I tak jsem ale Mango omrkla a šaty byly láska na první pohled. Takže jsem je rychle vyzkoušela, při placení už mi zvonil telefon a šéf měl obavu, abych letadlo nezmeškala. 
Dají se nosit s páskem, tak je nosím nejraději já, nebo pro víc boho vzhled bez pásku. Jediná nevýhoda je, že podšívka je silnější, tudíž nejsou do velkých veder. 
This dress in boho style and handbag I bought when I was in Barcelona. I bought dress at the airport and it was quite funny purchase. When I came in Mango, I heard gate four my flight is opened. Inspite of that I went to Mango and this dress was love for the first sight. So I went quickly to changing rooom, by paying called me my boss and he was afraid I miss the plane.
You can wear it with the belt like I ofter wear it or without belt for more boho look. It isn't good for hot weather weather because  of  thicker lining.



Mango dress
F&F flats
Parfois handbag
Aldo belt
Michael Kors sunglasses

6 komentářů:

  1. Nadherne saty! Je ta podsivka tam nutna? Ja ji vetsinou zcasti odstranuji, aby mi v satech nebylo horko nebo kdyz je umela. Navic to ubira na objemu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, bohužel podšívka je nutná, vršek je dost průhledný a vyměnit podšívku je hodně práce, protože je na ní přišitá jak vrchní tak i spodnější část.
      Děkuji. :)

      Vymazat
  2. Nádherné šaty, moc ti sluší! :) A brýle jsou taky moc pěkné. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)