středa 8. července 2015

Black dress with shirt collar


Jedním z nejlepších posledních nákupů, který jsem za poslední dobu uskutečnila, byly tyto černé šaty s límečkem. Nejen, že skvěle padnou, ale navíc jsou velmi pohodlné a chic. Další důkaz, že pohodlné věci nemusejí být automaticky nehezké. Nejraději je nosím s bílou jelínkovou broží a balerínkami. 
Fotky byly pořízeny na schodem po cestě do starého města v Bergamu a jak už jsem psala v minulém článku, tak výstup nebyl nejjednodušší, ale na konci čekal úžasný výhled.
Doufám, že jste si užili prodloužený víkend. Já tedy maximálně, akorát v neděli se mi udělalo ječné zrno na levém oku, tak doufám, že brzy zmizí.
Lately one of the best purchase was this dress with shirt collar. It fits great and it's very comfy but also chic. I like to match it with white brooch with deer and ballerinas.
We shooted on the steps on the way to the old city in Bergamo and as I wrote in last post the way wasn't easy but the view from top was wonderful.
I hope you enjoyed longer weekend. I enjoyed it maximally but unfrotunately I have stye in my left eye and hope it dismisses soon.



H&M dress
Deers brooch
Mel shoes
Diane von Furstenberg handbag
Michael Kors sunglasses

4 komentáře:

  1. Tu brož zbožňuju! Musím si nějakou takovou vyrobit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi šikula, když ji zvládneš vyrobit, já bych to nedala. :)

      Vymazat
  2. Moc ti slusi a mas v nich uzasny stihly pas! Ukazuj ho vic s rukama v bok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale štíhlý pas dělá ten střih šatů. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)