středa 9. dubna 2014

Make it sparkle

 
Třpytivé kalhoty jsem vám tu jednou již ukazovala a určitě se tu zase objeví. Nechtěla jsem, aby celý outfit byl tmavý, takže zbytek jsem volila ve světlých barvách.
Po dlouhé době jsem vytáhla opět kabelku od DVF, která byla jednou z mých nejlepších investic a koupě rozhodně nelituji. Vejde se do ní opravdu hodně věcí a i když mi to je proti srsti, tak občas v ní nosím i jídlo. Ale jak mi řekla sestra: " Ty bys to jídlo tahala stejně i ve Vuittonce." a asi má pravdu. Občas jsou prostě situace, kdy nemám po ruce tašku (igelitky nesnáším, brr) a menší nákup dám holt do kabelky. Zatím se mi ale žádná nehoda nestala a doufám, že to tak zůstane napořád.
I showed you sparkly pants in the past and they'll appear again. I didn't want to wear whole dark outfit, so the another pieces are in light colours.
After long time I wore again DVF handbag which was one of the best purchases I've ever made. It's big and I can put in it a lot of things and even I don't like it sometimes I put the food in it. But as my sister said to me: "You'd put food also in Vuitton bag." and maybe she is right. Sometimes there is situation, when I don't have available bag (I hate plastic bags) and the small groceries I put in my handbag. Meanwhile I haven't have yet any accident and I hope it'll be the same forever.

 
Camaïeu pants
Zara blazer
DIY t-shirt
gifted scarf
F&F pumps
DVF handbag
Matthew Williamson for Lindex bracelet
Ebay earrings

10 komentářů:

  1. Ty kalhoty ti neskutečně seknou. Štíhlé dlouhé nohy! Úžasné! Celý outfit je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu dnes bez jediného otazníčku, dokonalé od hlavy až k patě!

    OdpovědětVymazat
  3. ja nosim jedlo vacsinou v takych tych peknych papierovych taskach, kabeliek mi je luto:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale občas u sebe tašku nemám a netěší mě tahat v kabelkách hodně věcí...

      Vymazat
  4. Ty gatě jsou super! Asi jsem je tu dříve přehlédla, ale ten vzorek a i barva (obvykle takové vídám jen v černé nebo béžové) se mi líbí moc. :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Verunko.
      Měla jsem je tu tatím jen jednou.

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)