středa 1. ledna 2014

Overview to 2013

January, February, March

V minulém článku jsem psala, že na konci roku nebilancuji, ale přesto jsem připravila malé ohlédnutí za uplynulým rokem. Všechny dny nebyly jen růžové, ale pokud to vezmu kolem a dokola, byl to dobrý rok. Vážím si každé dobré věci, která se mi přihodila a z těch špatných se snažím poučit, nebo najít na nich alespoň něco dobrého.
Na začátku roku jsem si užívala sníh, ať už na lyžích v Alpách nebo u nás doma. Udělala jsem menší změnu se svým účesem, nechala jsem si udělat patku a když mám náladu, tak si vlasy občas i natočím. :)
In last post I wrote I don't balance at the end of the year but I prepared small overview to last year. All days weren's always bright but it was good year overall. I appreciate every good thing which happend to me and from the not good things I try to take an advice or find something positive
At the beginning of the year I enjoyed the snow in Alps on ski and also at home. I made small change of my haircut and sometimes if I have a mood I curl my hair.


April, May, June

V dubnu se konečně ohlásilo jaro a nejvíce mi ho připomněl outfit s pastelovou sukni, krajkový top a sedmikrásky ve vlasech. V květnu jsem si ušila své první šaty, které jsem celkem často nosila v létě a celkově jsem si užívala nošení šatů "jen tak", když bylo teplo. 
In April the spring came finally and I remember this outfit with pastel, skirt, lace top and flowers in my hair. I sewed the first dress in May, which I often wore in summer and generally I wore the dresses a lot.

summer

Léto bylo ve znamení svatby kamarádů a cestování. Navštívila jsem mnoho krásných míst, odvezla si spoustu zážitků, ochutnala spoustu dobrot a poznala osobně milou blogerku Míšu ze Siena Style
Summer was in sign of my friend's wedding and travelling. I visited a lot of places, had a lot of experiences, ate a o lot of yummy food and met the nice blogger from blog Siena Style.

September

Září bylo hlavně ve znamení módních událostí. Navštívila jsem Dreft Fashion Week a účastnila se i tiskovky, která mu předcházela, showroom Lindexu a jako poslední jsem navštívila MBPFW, kde jsem viděla naživo Jimmyho Choo a seděl tak dva metry ode mne.
September was mainly in sign of fashion events. I visited Dreft Fashion Week and took part also the press conference, which predated to Fashion Week, visited Lindex showroom ad the last event, which I took part was MBPFW, where I met Jimmy Choo and I sat two meters from him.

autumn and December

Na podzim jsem s mým mužem oslavila kulaté výročí. Začátkem prosince jsem si byla prohlédnout kolekci jarní a letní kolekci v showroomu Lindexu a setkala jsem se tak opět s některými blogerkami. Pak jsem byla na skok na Slovensku a v Parndorfu. Prožila jsem krásné Vánoce a závěr roku strávila v podhůří Šumavy.
A jaký byl váš rok 2013?
I celebrated anniversary with my man in autumn. At the beginning of  December I was again in Lindex showroom to look collection Spring/Summer 2014 and I met again with some bloggers. Then I went to Slovakia and visited also Parndorf. I had beautiful Christmas and the end of year I spent in foothills of mountains Šumava.
And how was your year 2013?

10 komentářů:

  1. Krásně jsi koláž připravila, pěkné shrnutí :).. Pro mně rok 2013 moc úspěšným nebyl..:( Snad bude tento rok lepším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, věř a přeji si, že bude a splní se to. Funguje to. :)
      A děkuju.

      Vymazat
  2. Tyhle shrnující články jsem si na blozích oblíbila, takže i já až dorazím domů tak nějaký vytvořím :-) Moc se mi líbí jak často nosíš šaty, to máme společné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, super článek :))

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Verunko, vidím, že jsi rok 2013 prožila aktivně a byl plný zážitků. Navíc Ti to to 365 dní v roce moc slušelo, a tak mi nezbývá než se těšit na to, že si to na našich blozích budeme užívat i v novém roce. Krásná inspirace je u tebe a vždycky milo...
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivnko, děkuji za krásný komentář a těším se, že se budeme vídat přes blogy i v tomto roce. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)