úterý 20. srpna 2013

Lace dress and cat eye


 

Kombinaci krajkových šatů s červenými doplňky jsem nosila v hlavě již delší dobu a zrealizovala jsem ji minulý týden, když jsem pateční večer trávila s kamarádkami (mimochodem bylo to opět další z nezapomunutelných večerů :)). Myslím si, že tyto šaty jsou další z univerzálních kousků, které jsou vhodné na mnoho příležitostí a já si v nich pokaždé připadám žensky.
I had quite long the idea of combination of lace dress and red accesories and I realized it last week, when I spent Friday's evening with freinds (btw. it was again one of the unforgotten evenigs :)). I think this dress is another piece of versatile clothes, which is suitable for many occasions and allways I feel female in it.

 
 
Lindex dress
DVF handbag
Aldo sunnies
Only Pink heels
DIY and YR bracelet
Bijou Brigitte earrings


5 komentářů:

  1. Ty šaty jsou moc hezké a mají bezvadný střih, který ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem v poslední době u vytržení ještě víc než jindy. Ty černé balerínky (ách), ty strakaté kalhoty, třpytivá sukně a k ní sexy "obyčejné" tričko The New Icons a aktuální outfit něžné krajky s atraktivní červenou...to všechno mi nedá spát. Jsi čím dál tím krásnější a stylovější, víš to? ;-)
    Měj se báječně a pozdravuj přítele (slibuju, že až ke mně jednou přijdete na návštěvu, umelu mu kávu ze svého retro mlýnku a Tobě udělám detoxikáčka z M&S) ;-).♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, ty jsi mi udělala radost ani nevíš jakou. :) Moc děkuji! Já si zas tak stylová nepřipadám, ale pokud se to tak někomu zdá, tak mi to moc těší. ;)

      Vymazat
  3. really like the lace detai of that dress!!

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)