sobota 6. července 2013

Travelling in black maxi skirt

 
Jedním z úlovků zletošních slev je tato černá maxisukně. Zaujal mě hned na stojanu (rozparky ale nezaujaly jen mne :)) a jakmile jsem si ji zkusila tak jsem se dlouho nerozhodovala a odešla se mnou domů. Její super cena byla milým bonusem navíc.
Na delší cestování autem mám ráda pohodlí, takže sukni jsem zkombinovala s mými oblíbenými proužky, sandálkami a taškou, do které se vede vše potřebné.
One of pieces which bought in sales is this black maxi skirt. I liked it on the stand and as soon as I tried it, it had to go home with me. Its great price was nice  additional bonus.
I like comfy outfits for longer travelling by car, so I matched the skirt with my favourite stripes, sandals and bag in perfect size for me.

 
Reserved skirt
H&M t-shirt
Aldo sandals
DVF handbag
DIY bracelet
Elle sunnies
 

3 komentáře:

  1. Sukně je super, také jsem minulý týden pořídila dlouhou, ale áčkového střihu a je děsně pohodlná!! Dlouhé sukně u mě letos vedou, ta tvá má navíc praktickou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa moc páčia tvoje botičky ...ja som botomaniak ..a takéto si kúpim na budúce leto

    OdpovědětVymazat
  3. velmi sa mi paci tvoj štýl obliekanie, elegantný a pritom štýlový, nebojíš sa farbičiek, napriek tomu pôsobíš uvoľnene a graciózne:)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)