středa 24. července 2013

Great Friday's night

 
Konečně máme po několika letech pořádné léto u nás a jednou z věcí, která mi vyhovuje je i to, že pokud se večer někam vydám, tak mi stačí pouze šaty a nemusím mít žádný další blazer nebo svetr. Jako tomu bylo např. v pátek, kdy jsme s přítelem zašli do restaurace Zlatý drak a poté na procházku po centru. Mimochodem na terase v reastauraci jsem si rozhodně nepřipadala, jako bych byla v Čechách v širším centru města, ale spíš jako někde v Číně. Interiér je příjemný a obsluha milá, takže rozhodně doporučuji, pokud máte chuť na asijskou kuchyni. Za sebe můžu rozhodně doporučit sushi a vietnamský ledový čaj.
P.S. Jak se vám líbí mé nové brýle typu cat eye? Mně se tedy líbí moc a skoro je nesundavám.
Finally it's real summer here after years and one of things, which I like is the fact, when I go out in the night, I don't need any blazer or jumper and feel good only in dress without feel I'm freezen. It was similar on Friday when I went for a dinner with my boyfriend to restaurant Gold Dragon and then for a walk in the centre. By the way on sitting on the terrace of restaurant I didn't feel I'm in Czech Republic in the centre but I felt that I'm somewhere in China.  The interior of terrace is pleasant and the staffs are nice, so I recommend it if you want to eat asian food. I can absolutely recommend sushi and vietnam ice tea.
P.S. o do you like my new sunnies type cat eye? I like them so much and almost I don't go out without them. :)

 
second hand dress
Guess clutch
Lindex heels
Aldo sunglasses
Bijou Brigitte earrings
H&M and random bracelet

7 komentářů:

  1. Brýle jsou super! K Tobě se hodí a moc ti seknou! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super saty, Veru, a bryle ti taky seknou, sama jsem si taky podobne poridila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. love the photos and your blog! Would you like to visit my blog? If you want we can follow each-other by Bloglovin and I'm already following you on Bloglovin' too:) :) cheers!
    Find out my newest post !
    OUTFIT : Geek Tshirt and White Overall !

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)