pondělí 15. července 2013

Birds and flower on the pants

 
Jednou z nejlepších věcí, kterou jsem ulovila v letošních slevách, jsou nepochybně tyto kalhoty. U nás jsem je zahlédla, ale neměli mou velikost. Když jsem je tedy náhodou zahlédla v Budapešti a ještě navíc za krásných 2000 forintů, tak jsem se už jen modlila, aby měli moji velikost. V hlavě už mám plno dalších nápadů, jak je zkombinovat.
One of best things, which I bought in sales, is this pants. I saw them by us but they didn't have my size. So when I notice them in Budapest and moreover for funny 2000 HF, I just wish to have them in my size. I have a lot of ideas , how to match these pants.

 
H&M top and pants
Elle clutch
ebay ballerinas
Missoni for Lindex bracelet

7 komentářů:

  1. Moc se mi libi, taky jsem nad nimi premyslela, ale na kombinovani by to byl trochu orisek, ale ty jsi to vyresila paradne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Terko!
      S jednobarevným svrškem je to easy peasy, ale přemýšlím na puntíky nebo proužky. :)

      Vymazat
  2. Veru, tak ty kalhoty jsou boží, já jsem si je taky zkoušela,ale nakonec nevzala trochu mě to ted štve, jsou pohodlné a krásné a navíc, přesně tyhle balerínky na ebay také dražím :D :D, máme stejný vkus :). Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Péťo!
      Podobný vkus asi máme. :)
      Já jsem ráda, jak za kalhoty, tak i za balerínky, oboje skoro za pusu a pohodlné.

      Vymazat
  3. Ty kalhoty jsou úžasný! Taky jsem se na ně koukala. :) A psaníčko je taky moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vzor je parádní! :) Proč takové krásné kousky nepotkávám v obchodě taky? Aha, už vím: nemám na to dost štíhlé nohy:)) Tak pak bych si přála je alespoň potkávat na ulici. Třeba tebe bych, Veru, potkala ráda, nejen v těhle gatích:)
    Verunk

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)