pondělí 17. června 2013

Red heels

 
Novým přírůstkem do mého botníku jsou tyto červené lodičky. Vím, že patří k těm tzv. inspirovaným věcem, kterým já příliš nefandím, ale mně se natolik líbily, že jsem neváhala.
Nvíc budou určitě skvěle vypadat s další sukní, co jsem si ušila a brzy ji tu představím.
These red pumps are new in my shoe closet. I know they're inspired from Valentino and I'm not a big fan of inspred things but I like them so much, that I didn't have any doubts.
Morevover they'll look great with another DIY skirt, which I sewed and I'll introduce it soon.

 
H&M pants and top
Asos handbag
Pumps from botovo.cz
Chanel sunglasses

10 komentářů:

  1. Mohu se zeptat, ty kovové ozdoby na botech jsou zlaté, nebo stříbrné? :-) Asi jsem barvoslepá, ale nějak to nemohu rozpoznat :-D Tereza

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tedy nevím, ale myslím a odhaduji, že v dnešní době už je skoro všechno inspirováno něčím. Takže bych to až tak neřešila. Důležité je, že vypadáš skvěle.

    Ty boty jsou fantastický a možná pohodlnější než originál. Každopádně je dobře, že je máš. Těším se na sukni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :)
      Sukně bude brzy.

      Vymazat
    2. Taky si myslím, že většina toho, co nosíme, je něčím inspirovaný :) zrovna tyhle boty jsou super :)

      Vymazat
  3. Důležitý je výsledek a ten je skvělý, boty už jen barvou strhávají pozornost a jinak nevýrazný outfit jim dal ještě viniknout. Dnes budou lidé klopit oči ne jen kvůli sluníčku:)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Verunko, jednak musím říct, že jsem maximálně zvědavá na sukni, kterou sis ušila a pak samozřejmě nemůžu jinak, než tleskat tvým nádherným botkám. Tady je vidět, co dokáže obutí udělat za divy, když se vhodně zvolí. Moc ti to sluší a už se těším, jak budou lodičky vypadat k sukni.
    PS: bohužel se ve čtvtek do Prahy nedostanu (ta čtyři písmenka IKEA mě ale budou budit i ze sna a budu si představovat, jak bysme si tam spolu daly Princeznin dortík a bezednou kávu :-)...co se dá dělat, tak snad někdy příště; a užij si nakupování, krásko). ;-)
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)