neděle 16. června 2013

Outfit in white and nude

 
Celý outfit je laděný do bílé a světle béžové barvy. Takže jsem si musela dávat velký pozor, abych se někde neumazala, protože jak je známo tak bílá a u mě i velmi světlé barvy přitahují skrvny.
V botkách jsem absovovala i menší špacír, to když můj muž měl skvělý nápad jít na menší procházku a já si řekla, že menší procházku v lodičkách přeci ujdu. Nakonec jsem to odnesla s puchýřem na malíčku, ale jako bolestné jsem dostala růžový Magnum Pink Champagne, který byl mimochodem výborný. :) 
Whole outfit is made from white and nude colour. So I had to be careful so as I wouldn't be spotted because it's known that white and by me also nude colours attract splashes.
I wnet also for a walk in these shoes when my man got great idea go for a shorter walk and I thought that I pass shorter walk in pumps. After all I had bladder on one finger but I got pink Magnum Pink Champagne as a smart money, which was btw. delicious. 


 
S.Oliver pants
Camaïeu top
Asos pumps and handbag
New Yorker bracelet
Chanel sunglasses

5 komentářů:

  1. moc ti to sluší, outdit je super, já bych byla určitě během pěti minut jak prase :-D
    a obdivuji tě, já bych se na procházku v lodičkách radši ani nevydávala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Když nejsou skvrny, musí být aspoň puchýře.. Život není dokonalý, ale tento outfit ano! Náplasti s sebou a příšte pro změnu zas jen ty šmouhy:)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to. Znám to také. Kam jdeme, jak je to daleko, jaký terén, bude tam občerstvení, možnost focení ...ano, toto jsou mé otázky před výletem a pak je to stejně jinak. Muži to neřeší, mají vždy prima boty, i když ten můj málem v lakýrkách lezl na ledovec :-) na služební cestě..

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší :) tyhle světlé outfity jsou na léto nejlepší :) a nezávidím ty puchýře, já bych dopadla v lodičkách úplně stejně! :D

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)