čtvrtek 23. května 2013

Stripes with mint and pink

 
Nechat si sestřihnout patku byl sice dobrý nápad, snížilo mi to čelo, myslím si, že mi sluší, ale má to i svou pro mě méně příjemnou stránku. Když si vlasy v noci přeležím, tak ráno mi patka trčí, takže pak na řadu přicházi na pomoc pinety nebo pírka a patku jednoduše přisponkuji. Navíc docela dost rychle dorůstá, takže pokud si ji chci nechat, tak v blízké době budu muset opět ke kadeřnici. Přiznám se, že jsem trochu lenoch, co se týče úpravy vlasů. Tím, že je mám rovné a nijak se nevlní, tak mi je stačí ráno rozčesat a nemusím je téměř nijak upravovat.
Takže přemýšlím, zda si patku nechat, nebo ji nechat dorůst. Co myslíte vy?

 
Zara pants and blazer
H&M top
Asos handbag
Ebay cap toe heels
gifted scarf
Missoni for Lindex bracelet

10 komentářů:

  1. Stejně jako oblečení můžou dámy účesy střídat. Vysoké čelo se někomu nelíbí, pro jiné je to přednost, tak se v tomto řiďte spíš svým pocitem nebo přáním přítele.
    Palec nahoru za perfektní boty, podpatky Vám prostě velmi lichotí, ale hlavně, když vidím ty "chodníky" u vás :-)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  2. Patka ti fakt sluší :-) Ale naprosto tě chápu, já jsem si ji taky nechala několikrát bláhová ustřihnout a pokaždé jsem toho hořce litovala, protože nějaké úpravy po ránu, kdy mi ofina trčela do stropu, mě teda vůbec nebavily, takže jsem stejně chodila skoro pořád s ofinou staženou v čelence nebo pinetce... A když ne, tak mě štvalo, jak mi leze do očí :-D Byla jsem fakt ráda, když mi dorostla aspoň za ucho a už se s ní nechci otravovat... Mimochodem moc chválím i krásné barvičky, takové já fakt můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. patka ti moc sluší, já bych si jí nechala :D
    a máš krásné boty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám pocit, že i když máš tu patku, tak ji dáváš z obličeje, tak proč se s ní trápit? Znám to a jde případně vytvořit falešná, jak jsi asi viděla na mém blogu. Jinak ti to moc sluší i outfit je hezký.

    OdpovědětVymazat
  5. Já si ji nedávno šmikla doma sama a teď mě vytáčí jak to nejde sepnout do culíku a leze mi do očí, ale zas to osvěží účes - zkrátka dilema. Jinak miluju tvé lodičky. Přála bych si je mít také, ale tak mini číslo snad ani nedělají.

    OdpovědětVymazat
  6. Patka ti moc sluší, ale chápu, že je s ní občas otrava :-) A máš nádherné sáčko a boty!

    OdpovědětVymazat
  7. Boží sako, kalhoty a lodičky!!! :)) Krásné :))

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Verunko, vypadáš jako bonbónek (k nakousnutí) ;-). Mně se tvoje patka moc líbí, takže já se za ni rozhodně přimlouvám. :-*

    OdpovědětVymazat
  9. mint nohavice a balerínky so striebornými špičkami, dokonalosť. plus krásna farba vlasov.^^

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za moc hezké komentáře. :)
    Jen pro informaci, patku si zatím nechám a časem se uvidí. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)