úterý 30. dubna 2013

Transparent umbrella

 
Minulý týden mi konečně dorazil průhledný deštník, který už jsem chtěla delší dobu. Nechtěla jsem už skládací, protože ať jsem si koupila levný nebo dražší, pokaždé to dopadlo stejně - stačil silnější vítr a polámaly se mi pera. Takže jsem se rozhodla pro klasický dlouhý a když jsem narazila na tento průhledný, po kterém mém srdce toužilo od té doby, co jsem ho viděla u Carrie a Charlotte (bylo mi asi 15 nebo 16), tak bylo rozhodnuto. Navíc je dost velký, že se pod něj vejdu celkem pohodlně i s přítelem.
Vzhledem k tomu, že včera u nás většinou pršelo, tak volba padla na černé slimky, modré lodičky, trench a proužkovaný top, který jsem doplnila broží, kterou mi vyrobila má šikovná sestra. 
Lat week finally I received transparent Since I've seen this one at Carrie and Charlotte, I wanted it. It´s quite big, the size is perfect for me and my boyfriend.
Regarding the fact it was rainy, I choseto wear black skinny, blue pumps, trenchcoat and stripped top with brooch, which was made by my sister.

 
Orsay trenchcoat
Only jeggins
Humanic pumps
Reserved handbag
H&M top
DIY brooch from my sister
transparent umbrella (Ráj deštníků)

4 komentáře:

  1. Mám úplně stejnej deštník asi od října a drží parádně. Ještě nikdy mi snad takhle dlouho žádnej deštník nevydržel :-D
    no a moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky ten samý deštník :) Je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbil už dlouho, ale až teď jsem se donutila ho objednat. :)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)