neděle 10. března 2013

Val di Sole: Tonale, Ponte di Legno, Pejo

 
Poslední várka fotek z Itálie a trochu více kýče. :) Předposlední den jsem vyjela na Tonale do 3000 m.n.m., odkud byl krásný výhled a stejně tomu bylo i v Ponte di Legno a na Peju, kde jsme opět vyjeli do 3000 m.n.m., ale lanovky typu autobus moc nemusím.
Jinak pokud pojedete do Val di Sole, doporučuji koupit si skipas Superskirama, sice nevyjde levněji než denní, ale odpadají starosti s každodenním kupováním skipasů a zkoumáním, kde všude daný skipas platí. Tento je platný na Tonale, v Madonně, Ponte di Legno i na Peju.
Last photos from Italy and a little bit of kitsch. I went to Tonale into 3000 s.l.m. and it was beautiful viwe from there, it was the same in Ponte di Legno and in Pejo, where we went to 3000 s.l.m. but I don't like so much cable tramway like bus.
Otherwise if you go to Val di Sole, I recommend you to buy skipas Superskirama, it isn't cheaper than day tickets but you don't have any worries with everyday shopping of skipas and you don't care where is the ticket valid. This is valid for Tonale, Madonna, Ponte di Legno and also for Pejo.

only black ski slope - a little bit more exacting but great
Tonale 3000 s.l.m
Ponte di Legno
Pejo 3000 s.l.m
love italian pizza
 
delicious tiramisu
bye bye Alps, see you next year ;)

4 komentáře:

  1. Veru, to je boží, miluju u tebe tyhle fotky z dovolených a tak :), já bych jela lyžovat hned, letos jsme byli zatím jen 2x a trochu se bojím,že více toho nestihneme :(.....v Alpách jsem ještě nebyla,ale ráda bych jela.

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera ... já síce lyžovať neviem ...no ten pohľad na zasnežené hory je k nezaplateniu ... jo občas sa sťažujem na zimu a sneh ... no ono to ma taky svoje čaro ...dúfam že si si to užila ...

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)