pátek 8. února 2013

Gold, black and burgundy

 
Po kratší odmlce jsem se opět dostala k blogu, abych vám ukázala další kombinaci zlaté sukně tentokrát s vínovými punčochami. Vzhledem k tomu, že je sukně sama o sobě podle mého názoru dost výrazná, tak doplněno mým oblíbeným řetízkem s bruslí, hodinkami a náramkem. Jinak jsem neodolala další flitrované sukni, kterou jsem úplnou náhodou našla v posledních slevách. Bohužel pro to, co jsem původně šla, jsem si neodnesla, neboť jedna velikost mi byla velká a druhá malá a nic mezi tím se nevyrábí, takže hledám dál. :)
After short break I've got time for blog and I want to show combination of gold skirt, this time with burgundy tights. Regarding the skirt is distinctive in my opinion, from accesories I wore only my favourite necklace with skate, watch and bracelet. Btw. I couldn't resist another sequin skirt which I found randomly in last sales. Unfotunately originally I wanted another thing and I didn't buy it because one size was to small for me and te second one was too large for me and nothing between them isn't produce, so I look for it again.

 
 
Lindex skirt
Clockhouse turtle-neck
Calzedonia tights
Camaïeu booties
Longchamp handbag
Asos bracelet

8 komentářů:

  1. zvu tě k sobě ba blog na giveaway :)
    http://chilli-chocolate.blogspot.cz/2013/02/chillichocolates-1st-birthday-and.html

    OdpovědětVymazat
  2. Sukně je fakt krásná! Líbí se mi, jak máš náramky přes rukáv :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná kombinace, Veru! Ta sukně se mi moc líbí! :) Nedávno jsem na nějakou flitrovanou taky koukala, ale nevím zda bych se v tom cítila :)

    OdpovědětVymazat
  4. podobnú flitrovanú sukňu som videla v f&f, páči sa mi veľmi, ale nevedela som si ju predstaviť v outfit, pretože sa mi zdala moooc flitrovaná, ale vidím,že sa niet čoho báť a dá sa to pekne skombinovať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, zrovna jsem chystala podobný příspěvěk, tak to počkám (zlatá sukně s vínovýma punčocháčema) a musím vymyslet rychle něco jiného. Moc ti to sluší, je to hezké.

    OdpovědětVymazat
  6. This can be flight simulator version FS2002, FS2004 or the latest version of Flight Simulator, FSX.

    These originally were quartz crystals from the River Rhine in a region noted for gem-cutting, particularly the town of
    Idar-Oberstein. Because Lemonade Tycoon is flash-based, it can be
    played by virtually anyone with a web browser. Initially,
    it took a little while to go through the manuals and understand
    how it works, but once that was done, it was a breeze.

    It features its own unique economy in which players can buy and sell things they make and so on, several real world companies are actually getting into the game
    to offer services, such as H&R Block.

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)