sobota 2. června 2012

Pastel shades


Pastelové barvy jsou hitem letošního jara i léta, ale v mém šatníku mají stálé místo již několik let, jediná výjimka je mentolová. Moc se mi líbí kombinace mentolové se světle růžovou a lituji, že jsem si v Zaře nekoupila tyto kalhoty i ve světle růžové.
Jinak tímto víkendem jsme skončili s rekonstrukcí, téměř tři měsíce práce jsou za mnou a teď už mi čeká ta příjemnější část, a tou je zařizování. Už mám vymyšlenou ložnici, jen mi Ikea překazila plány, protože přestaly prodávat komodu se zrcadlem, kterou jsem chtěla. Až budeme mít zařízeno, tak určitě o to ochuzeni nebudete. :)
Přeji všem krásný víkend!
Pastel colours are hit of this spring and summer but they have been in my closet some years except the mentol colour. I like so much combinationof mint and nude pink and it's pity that I didn't those pants in nude pink.
Anyway this weekend we end with the reconstruction,nearly three months are behind me and there is morep leasure part and it's equipment. I've got idea for the bedroom but Ikea destroy a little bit my plans because thy stopped sell the commode with mirror which I wanted. When everything will be finished, I'll show you more. :)
Wish to everybody nice weekend!



Zara pants
Zara blazer
H&M t-shirt
Asos handbag
Random bracelets
Only pink heels
Chanel sunnies

15 komentářů:

  1. tieto tvoje nohavice ( skinny ) sa mi na tebe hrozne páčia i tá farba je skvelá

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, vypadá to opravdu moc dobře, úžasně sladěno:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, že už máte hotovo, teď už to jen vyšperkovat a hurá bydlet :-) A moc se mi líbí tahle kombinace jemných barviček a účes a brýle jsou skvělé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné sáčko i kalhoty, sluší ti to! :) Podobné růžové mám odložené u nás v Mangu, je takové fajné letní. A ty kalhoty bych chtěla, ale nemám takové štíhlé nožky, tak by to na mě nevypadalo dobře jako na Tobě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, ale já vůbec štíhlé nožky nemám, mám packy z bruslení a těžko se toho zbavuji, každopádně děkuji. :)
      Určitě kalhoty nos, protože ty jsi jako proutek. :)

      Vymazat
  5. Moc hezké kalhoty! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. úžasné, úžasné, úžasné. Verunko, Ty se prostě umíš vyparádit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. love the colour of your pants!

    http://itsnotjustanotherfashionblog.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)