pátek 15. června 2012

Outfit of Wednesday: Pink and dots


Ve středu počasí nebylo letní, takže jsem měla na sobě opět kalhoty, tentokrát oblíbené růžové, puntíkovaný top, balerínky a sako, které pasuji na jeden z nejoblíbenějších kousků na tuto jaro/léto.
Překvapuje mě, jak jsem dnes večer klidná, protože zítra jdu na svatbu a nešílím, co si vzít na sebe, co si provést s vlasy apod. Vše už mám rozmyšlené Jen stále nevím, jakou kabelku nebo psnaíčko zvolit. Nakonec se to ale může změnit a já zítra budu pobíhat po bytě a přemýšlet, co si provést s vlasy a jakou kabelku si mám vzít. :)
On Wednesday weather didn't look like in summer, so I wore again pants, this time favourite pink one, dotted top, ballerinas and blazer which is one of the most favourite pieces for this spring/summer.
I'm suprised I'm quiet this evening because tommorrow I'm going to go to the weeding and I'm not mad what should I wear, what makes with my hair . I thought about everything. But I don't know which purse choose. But after all everything can change and I'll run in flat and think what should I do with my hair and which purse I should wear. :)


Zara top
H&M pants
Random coloured flats
Zara blazer
Longchamp handbag
Asos, Forever 21 bracelets 

23 komentářů:

  1. Růžová ti sluší krásko! Já si dnes pořídila taky jeden růžový kousek, už se těším, až si ho vezmu na sebe. :)) Užij si svatbu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. love the pants.. also the red nails.. goes well..

    megha
    http://meghafashionista.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný vlasy tady máš!!!Zariš Verunko:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, taky bych šla na svatbu, ale v mém okolí se nikdo ne a ne brát, tak si asi budu muset počkat až na tu svou :-D Jsem zvědavá, v čem vyrazíš :-)
    Však víš, pro barevné kalhoty mám slabost a ty balerínky k tomu jsou prostě bezva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u mě už se ty svatby začínají nějak kupit. :)
      Děkuji!

      Vymazat
  5. Hello I'm kitkatkorpan.over-blog.com ^^
    I'm a blogger, in fact I do my blog since already 1 year (I think, I'm not sure ;P HiHi) but I have decided to continue this one again! :)
    I really hope you'll love my blog, I speak about myself, my life, what I love... I write it in French cuz I'm a French girl, so maybe you can't understand! :'(
    But I put a lot of pictures so I really hope you'll love it ;P
    So please, come to see my blog and tell me about it ^^
    Have a nice day and I hope to see you soon ♥

    (I'm so sorry if you don't understand my language! :'( But if you want you can read my blog with your language, you write "kitkatkorpan.over-blog.com" on google and click on "translate this page" (something like that ^^) and you choose your language, after that you'll can to read my blog in your language! ;)
    I hope you can understand :P)

    Kisses ♥ ;P

    (Kitkatkorpan.over-blog.com)

    OdpovědětVymazat
  6. pekne zladene :)
    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sweet look!!
    I love it!!!

    Take care :)

    OdpovědětVymazat
  8. love this outfit <3

    xoxo Oana :)
    I follow you now

    www.style-muses.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Veru, jsem moc ráda, že jsem narazila na Tvůj blog. Moc Ti to sluší. Máš opravdu styl a vkus :), proto jsem neváhala a hned jsem si Tě přidala k odběru. Moc ráda budu Tvůj blog sledovat nadále :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tie boticky su uplne uzasne! Velmi sa mi paci tvoj blog, obcas som sa sem chodila pozerat, ale dneska som sa rozhola, ze ta budem sledovat :) takze si ta pridavam! :)

    http://vypredajoblecenia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)