středa 30. května 2012

Office outfit


Tyto zelené šaty jsem kupovala asi před 3 lety a měla jsem je za tu dobu jen dvakrát na sobě. Rozhodla jsem je nakombinovat s bílým bolerkem, oblíbenou kabelkou z Asosu a pantoflemi na klínku, které už dosluhují, ale stále je nedokážu vyhodit.
Mimo bot se momentálně poohlížím i po přípravcích na opalování a mile jsem byla překvapená cenou opalovacích krémů značky Piz Buin na ebayi, oproti parfumeriím jsou ceny poloviční ne-li třetinové a opět jsem se musela pozastavit nad tím, proč u nás je mnoho věcí daleko dražších než v zahraničí. Každopádně jsem ráda, že mohu tyto výrobky sehnat za fajn cenu. :)
This green dress I bought maybe before three years and I wore it only twice. I decided to mix it with white bolero, favourite handbag from Asos and wedges which are at the on end of their life but I can't them still throw away.
Except the shoes I'm looking for preparatives fr sunbathing and I was nice surprised by price of sunlotions from Piz Buin on ebay, in comparison the prices are half or thirds with parfumeries and I had to think again why a lot of things are much more expensive then in foreign countries. Anyway I'm glad I can buy those things for a nice price. :)



OP Prostějov dress
London Fashion bolero
Asos handbag
Marco Tozzi wedges
Asos, Brandy Melville bracelets

 

15 komentářů:

  1. Veru, neboj se ukázat se zepředu! Ty šatičky jsou krásné a mě by zrovna zajímalo, jak jsou vpředu řešené ;-) Tak příště, ju?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já fotky zepředu mám, ale tvářím se tam blbě, takže jsem je sem nedávala, pokud budeš chtít, tak pošlu do mailu. :)

      Vymazat
    2. A tak, proč ne :) Jsem zvědavá nejen na šaty, ale i na ten tvůj "blbý" výraz, vsadím se, že je to beztak jen příliš velká míra sebekritiky ;-) Pošli: udvouverunek@gmail.com

      Vymazat
  2. A přemýšlela jsi o opalovací Biodermě princezno? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlela, nebráním se jiným značkaám. Pročpak? :)

      Vymazat
  3. Krásna si :)Máš nádherné vlasy :) Možno by som si dala len vyššie topánky,ale tie na celý deň nie sú vhodné :)) Krásny blog

    www.queen-of-jungle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, botky byly nouzovka. Potřebuji nějaké nové a už jsou objednané, jak jsem již psala, mám nedostatek bot na léto. :)

      Vymazat
  4. Hezký holčičí outfit Veru. Mě se líbí tolik šatů a málokterý mi padnou... závidím všem , který mají postavu na šaty!!!

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, míšo! Ale vždyť ty máš super postavu a šaty ti urči sluší. ;)

      Vymazat
  5. Juch! Žádná saková kancelářská krysa. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké šaty! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. sluší ti to, ty šaty jsou moc pěkný =)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)