sobota 26. května 2012

DIY: Skirt and glittered shoes


Po dlouhé době jsem se dostala k DIY projektům které jsem měla v plánu udělat. Prvním z nich je sukně, kterou jsem vyrobila z topu. Tento nápad ale pochází od sestry, která top v H&M našla a udělala jsi z něj sukni. Já jsem se inspirovala a vyrobila si to samé. Je to úplně jednoduché, odstřihla jsem horní část a nechala část, kde je gumička. Na horké léto bude úplně ideální. :)
After long time I have time to do DIY projects which I wanted to do. The first is skirt which I made from topu. This idea comes from my sister, she found this top in H&M and made from them the skirt. I inspired from her and did the same. It's very simple, I cut the upper part and left the part with gum. It'll be great in hot summer. :)


Dále jsem vylepšila boty, které měly už ta nejlepší léta za sebou. Nejdříve jsem je natřela na černo barvou na kůži. Mezi tím, co barva na botech schla, tak jsem si rozmíchala třpytivé lepidlo spolu s diperzním, které po uschnutí zprůhlední (kupovala jsem v jednom hobby marketu). Po tom, co barva zaschla, tak jsem nanesla lepidlo ve třech vrstvách, každou jsem nechala vždy uschnout. Nakonec jsem boty naimpregnovala. Takže jsem svoji sbírku třpytivých bot rozšířila.
Then I up-graded shoes and their best time was over. At first I painted them with black colour for leather. During drying of shoes I mixed glitter glue wit disperse glue which is after drying transparent (I bought it in hobby market). When colour for leather was dry, I dashed the glue in three layers, I left each dry separetely. Finally I impregnated the shoes. So my collection of glittered shoes is now bigger. 


14 komentářů:

  1. Na kolik vyšla ta lahvička s barvou na kůži a kde jsi ji prosím pořídila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tyto botky mi stačila jedna lahvička (ještě něco zbylo), kupovala jsem ji u nás v jednom papírnictví, kde mají široký sortiment i pro malíře a stála kolem 40,- Kč, ale přesně si to už nepamatuji. Jinak by se dala sehnat i v nějaké hobby marketu.

      Vymazat
  2. Ty botky jsou bombový! S tou sukní je to dobrý nápad.. Vypadá to zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo Veru slušný:-) dobrej kutil jsi:-) Pravda že natírat boty třpytivým lepidlem by mě asi fakt nenapadlo:-) tleskám! určo sklidíš ovace!!!

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dky, Míšo! Po rekonstrukci jsem hotový kutil Tim a už chystám v hlavě další nápady. :)

      Vymazat
  4. Ty jo Verunko ta sukně je vážně dobrý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barva na kůži - dá se pořídit v Plzni? A mají výběr v barvách? Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem v Papírnictví U Branky (Pávek), nevím, zda mají výběr barev, ale zeptej se. Disperzní lepidlo je pak z Hornbachu a třpytivé lepidlo (třpypatky) také od Pávka.

      Vymazat
    2. Super, zaběhnu tam :) Ještě v Božkově je Hobby Kohou, tam by taky něco mohly mít.. já bych chtěla lososovou totiž :D ;)

      Vymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)