neděle 15. dubna 2012

Twenty-sixth day: Wishlists


Včera jsem byla na pedikúře a krásně jsem si při tom odpočala. To, co mi řekla pedikérka mi ale trochu znepokojilo a ačkoliv se o nohy starám dobře, tak se mám ještě co učit. Také jsem pozměnila svůj wishlist, takže opět se mi potvrdilo, že krátkodobé wishlisty nemá cenu u mě dělat. Takže než bych vám ukazovala, co s chci pořídit, tak si to raději nejprve koupím a pak ukáži na blogu. Samozřejmě mám i dlouhodobý wishlist, kde je ale většina věcí dražších, které si bohužel nemohu koupit hned. A jak to máte přáními? Co si nejvíce přejete?
Yesterday I was at pedicure and I relaxed so much. This what my pedicurist told me isn't so good , although I care good about my foot I have to learn. I changed also my spring wishlist and I discovered it isn't unnecesarry for me to make wishlists for short time. Of course I've go wishlist for long time but there are a lot of more expensive things which unfortunately I can't buy immeadiately. And how is your wishlist? What's your the biggest wish?


DIY t-shirt
H&M pants
Humanic shoes
vintage handbag
Asos bracelet
Swarovski necklace

7 komentářů:

  1. Milá Verunko - růžová Ti opravdu sluší! :)
    Já si wishlisty na blogu nedělám, obvykle co se mi líbí a chěla bych to, tak si koupím. Ale jelikož se dostanu do obchodu fakt málo, tak to není žádný zázrak. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cute!

    http://fashioncherry.co/fashion-gets-fuller-with-crystal-renn/

    OdpovědětVymazat
  3. Greate pants! invite to me:) we follow each other?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko děkuji, oči mám zelené, ale ono to není moc poznat. Jsi moc milá :* a berňáci jako štěňátka jsou naprosto k sežrání. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou úžasné. Tleskám! :) Jsi tak strašně krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc krásné tričko :) Škoda, že já jsem kopyto a něco tak pěkného by se mi nikdy nepovedlo :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)