pátek 27. dubna 2012

Belgium Day 3 - Brugge


Poslední den našeho výletu jsme strávily v Bruggách, podle mého názoru v nejhezčím městě Belgie. Jinak se jim také říká Benátky severu. Opět jsme si prošly město a našly i "pralinkovou uličku", kde jsem samozřejmě nějaké pralinky nakoupila a dala jsem si i vafli, která vydala místo oběda. Celý víkend byl krásný únik z reality. :)
Last day of your trip we spent  in Brugge, in my opinion the most beautiful city in Belgium. Btw. it is named Venezia of north. We walk around the city and even found "truffles street" when I bought some pralines and I had also belgian waffle and it was instead lunch. Whole weekend was beautiful escape from reality. :)


11 komentářů:

  1. moc pěkné fotky a tobě to moc sluší =)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne mesto, určite ho raz navštívim :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty vafle!!!mnam:)

    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji cihlové fasády. Sama bych chtěla mít v nějakém takovém domě svůj byt :) O Bruggách je myslím i nějaký film. Je to tam krásné, užíváš si viď ;)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné fotky a tobě to tam moc sluší! Taky bych někde cestovala, ale musím teď šetřit na Ameriku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten film se jmenuje V Bruggách a všem doporučuji! http://www.csfd.cz/film/228433-v-bruggach/ mě dostala ta poslední fotka, hmm to bych nevěděla co zkusit jako první :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je paráda že jste si tak skvěle užily!:) Mě se v Bruggách moc líbilo a krásně jsem se najedla v restauraci, která byla zaměřená na Egypt. Všude samá Nefertiti..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Verunko,
    díky tobě jsem se podívala neplánovaně na pár dnů do Belgie a moc se mi ten výlet líbil. Díííky :-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji všem za krásné komentáře. Návtěvu Belgie určitě doporučuji, jen mi mrzí, že jsme nestihly Antverpy. Bylo tam nádherně, i když v sobotu dost pršelo. :)

    OdpovědětVymazat

Your amazing comments, if you like my blog, follow me. :)